29 / 04 / 2024

sakarya Unıgardan

sakarya Unıgardan

Fixus Yapı tarafından hayata geçirilen Sakarya Unigarden projesinin içerisinde 850 adet konut ve 1 AVM yer alacak. Projede avantajlı fiyatlar ve ödeme koşullarıyla konut sahibi olmak mümkün.

Halk GYO ve Haldız İnşaat'tan Sakarya’ya 3,5 milyar TL’lik yatırım!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Haldız İnşaat, Sakarya Adapazarı'nda 3,5 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. İstanbullulardan yoğun talep gören projenin teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor. 

Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan yatırım talebini artırdı!

İstanbul'un çevre kentlere ve diğer bölgelere ulaşımını büyük oranda kolaylaştıran Kuzey Marmara Otoyolu, Sakarya'ya olan sanayi yatırım taleplerini de artırdı.

Sakarya'da bir sitenin istinat duvarı çöktü: 24 daire boşaltıldı!

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde yoğun yağışlar sonrasında 24 dairelik sitenin istinat duvarı çöktü. 2 bloklu site boşaltıldı...

Sakarya'nın içme suyu sorunu çözülüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Geyve Köprübaşı, Bağlarbaşı ve Akıncı Mahalleleri İçmesuyu Projesi’nde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Hendek Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi açıldı!

Hendek Devlet Hastanesi birinci basamak yoğun bakım ve Palyatif Bakım Servisinin açılışı yapıldı. Açılış törenine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş da katıldı...

Sakarya Kuzuluk'un altyapısına 20 milyonluk yatırım!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı Kuzuluk’ta devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakarya'nın tarihi konakları yoğun ilgi görüyor!

Merkezi İtalya'da bulunan sakin şehirler ağına (Cittaslow) üye Sakarya'nın Taraklı ilçesi, Osmanlı ahşap mimarisinin özgün örnekleri, bozulmamış tarihi dokusu, el sanatlarıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Sakarya AKOM'un ihalesi yarın!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehrin ilk Afet Koordinasyon Merkezi için 8 Eylül Salı günü ihaleye çıkıyor. k. Büyükşehir Belediyesi, inşa edeceği AKOM ile afet yönetimine ilişkin teknik altyapısını da geliştirilmiş olacak.

Sakarya Ramada Otel'in tanıtımı yapıldı!

Dünya genelinde adından söz ettiren Ramada Otel, verdiği kaliteli hizmeti şimdi Sakarya'ya taşıyor. Yakında açılışı yapılacak olan Ramada Sakarya Otel'in tanıtım toplantısı Tunatan Tesisleri'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Tarihi Sakarya Rüstem Paşa Camisi ramazanda yoğun ilgi görüyor!

Sakarya'da Kanuni Sultan Süleyman'ın damadı Sadrazam Rüstem Paşa tarafından 1554 yılında Mimar Sinan'a yaptırılan ve bugüne kadar birçok tadilata uğrayan tarihi Rüstem Paşa Camisi, ramazanda yoğun ilgi görüyor

Sakarya Nehri turizme açıldı!

Sakarya'nın kaynağı dalış turizmine açıldı. Eskişehir Sualtı Görüntüleme ve Araştırma Merkezi'nin (ESGAM) Sakaryabaşı projesi ile Eskişehir Çifteler bölgesinde geçen yıl keşfedilen su altı cenneti, dalış tutkunlarından yoğun talep görüyor.

Mustafa Büyük: Yoğun denetimle hasarlı binaları tespit ediyoruz!

Sakarya Valisi Mustafa Büyük, yoğun denetimlerle bu hataları tespit edip, yanlışa izin vermeyeceklerini söyledi...

TOKİ, Sakarya Adapazarı'nda 384 adet konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Sakarya Adapazarı'nda 384 adet konut yaptıracak

sakarya Unıgardan Haberi

sakarya Unıgardan

Fixus Yapı tarafından hayata geçirilen Sakarya Unigarden projesinin içerisinde 850 adet konut ve 1 AVM yer alacak.  


46 dönüm araziye sahip olan proje 4 etaptan meydana geliyor. ön satışların yapıldığı 1.etap dairelerin teslimatı  2016 Mart sonu yapılacak. 



Proje, üniversitenin hemen yanıbaşında, Sakarya şehir merkezine 10, Otogar’a 15,İzmit’e sadece 20 dakika mesafede yükseliyor. 


Unigarden  Sakarya’nın en büyük ve en nitelikli projesidir. Unigarden  Şehrin tüm olanakları yanıbaşınızdayken, muhteşem manzarası, eşşiz konumuyla size bambaşka bir fırsat vaad ediyor. 


Unigarden Satış Ofisi:  

444 61 54