15 / 05 / 2024

Sakarya Üniversitesi ulaşım

Sakarya Üniversitesi ulaşım

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu; Sakarya Üniversitesi Kampüs ulaşım hattında yaşanan sorunların giderilmesi adına yeni bir çalışma başlatılacağını sosyal medya hesabı üzerinden öğrencilere müjdeledi.

Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapıyor! 47 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Sakarya Üniversitesi için personel alımları başladı. Belirlenen kontenjan ile beraber personel alımı yapılacak kadrolar da açıklandı. Peki hangi bölüm için kaç alım yapılacak? 

Sakarya Üniversitesi, Elazığ depremine ilişkin hasar değerlendirme raporu hazırladı!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeler tarafından merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin yol açtığı hasara ilişkin bir rapor hazırladı.

Sakarya'nın ulaşım projesi mecliste!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda, 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin imar planları görüşülecek.

Ankara Ulaşım Ana Planı son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gazi Üniversitesi tarafından yapılan Ankara Ulaşım Alanı 2038 Ulaşım master planı ve nazım plan çalışmasının akıbeti belirsiz.

Sakarya'nın ulaşımı için 12 yeni proje!

Sakarya Büyükşehir Belediye tarafından bölgede hizmete alınacak 12 yeni ulaşım projesi AKM’de gerçekleştirilen tanıtım programında anlatıldı.

Sakarya'ya dev ulaşım yatırımları!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente ulaşım alanında kazandırılacak dev projeleri açıklayacak.

Sakarya'ya yeni ulaşım yatırımları geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, resmi sosyal medya hesabından ulaşımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Toçoğlu Sakarya'ya yeni ulaşım yatırımı müjdeleri verdi...

Sakarya'da ulaşıma köprülü neşter!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da hayata geçirilen ulaşım, spor, sosyal tesis ve çevre yatırımlarını inceledi.

Rize Ulaşım Master Planı protokolü imzalandı!

RİZE Belediyesi ile Gazi Üniversitesi, Kent içi Ulaşım Teknolojileri Erişilebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KUTEM) yetkilileri arasında ‘Rize Ulaşım Master Planı’ protokolü imzalandı.

Sakarya'da ulaşım projelerine destek!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu ve Milletvekilleri, şehrin merakla beklediği dev yatırımlar ile ilgili Yıldırım’dan tam destek aldı.

İzmir Siena Loft ulaşım!

Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. İzmir Siena Loft ulaşım bilgileri kapsamında Katip Çelebi Üniversitesi'ne 450 metre uzaklıkta bulunuyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım!

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede 30 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Inİstanbul Gala Konutları ulaşım!

Inİstanbul Gala Konutları ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşeceği projenin satış süreci devam ediyor.

Sakarya Üniversitesi ulaşım Haberi

Sakarya Üniversitesi ulaşım

SAÜ Kampüs ulaşım hattında yaşanan sorunların giderilmesi adına yeni bir çalışma başlatılacağını sosyal medya hesabı üzerinden müjdeleyen Başkan Toçoğlu, “Öğrencilerimizin ulaşımdan çağdaş standartlara uygun bir şekilde istifade edebilmesi için gereken yapılacak. Sürekli aynı konunun tartışılması kabul edilemez. Ortada bir sorun varsa bu yok sayılamaz. Gereken yapılacak ve kampüs ulaşımı güçlendirilecek” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Kampüs ulaşım hattında yaşanan gelişmeler ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas ve öğrencilerin üniversiteye ulaşım hattında bekledikleri iyileştirmelerin cevapsız kalmayacağının altını çizen Başkan Toçoğlu, “Rektörümüz ve öğrencilerimiz bu konuda yaşanan sorunları yüksek sesle dile getiriyorlar. Elbette biz bu sıkıntıları görmezden gelemeyiz. Bugüne kadar Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak, şehrimizle ilgili tek bir sorunu dahi halının altına...