16 / 05 / 2024

Sakarya Üniversitesi yangın

Sakarya Üniversitesi yangın

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Elmas, "Öğrencilere bir şey olmaması sevindirici bir durum. Diğer kısımları biz telafi eder, yaparız. Öğrencilerimize destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Sakarya Üniversitesi'nde üzücü yangın! Güneş arabası SAGUAR 2 yandı!

Teknik Eğitim Fakültesi Mekanik Atölyesi'nde çıkan yangında, öğrencilerin yarışlara hazırlandığı elektrikli, güneş enerjili araçlar kullanılamaz hale geldi. Yangında SAGUAR 2 adlı Güneş arabası da yandı

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

Sakarya Üniversitesi, Elazığ depremine ilişkin hasar değerlendirme raporu hazırladı!

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyeler tarafından merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin yol açtığı hasara ilişkin bir rapor hazırladı.

İÜ İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yangın!

İstanbul Üniversitesi (İÜ) İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çıkan yangın söndürüldü. Çapa'daki hastanenin acil dahiliye bölümünde, evrak deposundaki elektrik panosunda çıkan yangına itfaiye ekiplerince müdahale edildi.

İstanbul Üniversitesi'nde yangın!

İstanbul Üniversitesi'nde idari mali işler ve strateji daire arşivlerinin olduğu binada nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yangın!

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın nedeniyle hastanede bulunan 45 hasta kentteki başka hastanelere sevk edildi..

Sakarya'da fabrika yangını çıktı!

Yangını fark eden işçi Ömür Karabaş, Hakan Yıldız, Ömer Erol, Sercan Yılmaz, Cevdet Bağdatlı ve Alper Cerav, yangın tüpleriyle müdahale etmek istedikleri sırada yoğun dumandan etkilendi.

Sakarya Müteahhitler Birliği'nden Sakarya Üniversitesi'ne ziyaret!

Sakarya Müteahhitler Birliği Sakarya Üniversitesi'ni ziyaret etti. Başkan Kadir Savaş yaptığı ziyaretinde, Sakarya Üniversitesinin gerçekleştirdiği çalışma, araştırma ve projeler ile üniversitenin hak ettiği noktaya ulaştığını vurguladı.

Sakarya'da yangın çıktı!

Sakarya Hendek'te tavuk çiftliğinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Kısa süre içinde tüm çiftliği saran alevlere olay yerine gelen itfaiye müdahale etti. Uzun uğraşlar sonucu alevler sönerken, çiftlik küle döndü.

Sakarya'da su şişeleme tesisinde yangın çıktı!

Sakarya'da su şişeleme tesisinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangını gören çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Sapanca Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi yetersiz kalınca Adapazarı'ndan da takviye ekipler sevk edildi.

Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği tarafından seminer verildi!

Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Topluluğu tarafından "Mühendislik" semineri düzenlendi. SAÜ Kültür ve Kongre Mertcezl'nde gerçekleşen seminere konuşmacı olarak Ege Yapı İnşaat Şirketi Proje Yöneticisi Cengiz Özgüç katıldı.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde yangın!

Alınan bilgiye göre, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin merkez araştırma laboratuvarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yerleşkedeki güvenlik görevlilerinin devriye sırasında dumanı fark etmesi üzerine, itfaiyeye haber verildi.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yangın çıktı!

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi' nin pastanesinde sabah saatlerinde çıkan yangın paniğe sebep oldu. Zemin katta yer alan pastanede başlayan yangın kısa sürede söndürüldü...

Sakarya'da fabrika yangını!

Sakarya'nın Hendek ilçesinde faaliyet gösteren otomobil yedek parça üretim tesisinde çıkan yangında dumandan etkilenen 10 işçi hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın kısa sürede söndürüldü.

Sakarya Üniversitesi yangın Haberi

Sakarya Üniversitesi yangın

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Teknik Eğitim Fakültesi Mekanik Atölyesi Laboratuvarı'nda çıkan yangın ile ilgili incelemelerde bulundu. 


Laboratuvarın önüne gelen Elmas, yetkililerden bilgi aldı. Elmas, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin çalışması sırasında çıktığını tahmin ettikleri yangında öğrencilere herhangi bir şey olmamasının memnuniyet verici olduğun söyledi. 


Öğrencilerin yaptığı çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini vurgulayan Elmas, "Burası bizim güneş ve diğer enerji araçlarının yapıldığı, öğrencilerimizin kullandığı bir mekandı. Yangın tüpü varmış ama herhalde yetersiz kalmış. İncelemelerden sonra belki daha ayrıntılı bilgi veririz" ifadesini kullandı.


"Bu, bizim için kısa sürede eskiye dönecek durum" diyen Elmas, "Öğrencilere bir şey olmaması sevindirici bir durum. Diğer kısımları biz telafi eder, yaparız. Öğrencilerimiz çok zekidir, bu araçların yenisini hemen yaparlar. Bunları zaten sürekli yeniliyorlar. Bu konuda...