02 / 05 / 2024

Sakarya Uzunçarşı ihale tarihi

Sakarya Uzunçarşı ihale tarihi

Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde gelinen son aşama ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni bir sürece girildiğini açıkladı. Toçoğlu, “Kısa süre içerisinde Uzunçarşı’nın yapım ihalesine çıkıyoruz” dedi.

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon...

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? İşte 12 Ocak 2023 Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon, Çarşamba fındık fiyat listesi...

Uzun süreli başarı için Jack Ma'dan 5 önemli tavsiye!

Alibaba şirketinin kurucusu Jack Ma'dan uzun süreli başarılı olunmanın 5 önemli tavsiyesi. Peki uzun süreli başarıyı yakalamak için ne yapılmalı? İşte cevabı...

Sakarya Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm başlıyor!

Sakarya Unkapanı Meydanı için hazırlanan yeni projeyi açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Tarihi Uzunçarşı’nın kimliği ile uyuşacak, hemşehrilerimizin günlük yaşamlarında nefes alacağı Unkapanı Meydanı’nda dönüşüm için düğmeye bastık" dedi.

Sakarya Tarihi Uzunçarşı açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan Tarihi Uzunçarşı’nın açılışı gerçekleştirildi.

Tarihi Uzunçarşı’daki dönüşüm tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı’da dönüşüm çalışmalarının tamamlandığını ve 9 Kasım Cuma günü 14.00’da açılışının yapılacağını müjdeledi.

Kabataş Martı Projesi'ne eleştiriye tazminat davası!

Kabataş iskelesinin proje mimarı Hakan Kıran'ın, yazdığı makalede kişilik haklarını zedelediği iddiasıyla araştırmacı Cihan Uzunçarşılı Baysal aleyhine açtığı 1.000 liralık tazminat davasının görülmesine devam edildi

Kırşehir Uzun Çarşı projesi çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci çeşitli programlar ve düzenlediği ziyaretlerle halkın içinde olmaya devam ediyor.

Sakarya Uzun Çarşı tarihi kimliğine kavuşuyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uzun ÇarşI'daki dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kabataş Martı Projesi için mimardan dava!

Kabataş İskelesi’nde inşa edilen Martı Projesi’nin mimarı Hakan Kıran, Kent Savunması aktivisti Cihan Uzunçarşılı Baysal'a dava açtı. Kıran, dava dilekçesinde projesine “Çakma kuş” gibi denildiğini, kişilik haklarının zedelendiğini dile getirdi.

Çarşamba'nın en uzun köprüsünün inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba’da 310 metre ile ilçenin en uzun köprüsünü yapmak için çalışmalara başladı.

Sakarya Tarihi Uzunçarşı'da 2. etap çalışmaları başladı!

Sakarya Tarihi Uzunçarşı'daki çalışmalarla ilgili açıklama yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projede ikinci etap çalışmalarının başladığını belirtti.

Sakarya Karaman Atıksu Arıtma Tesisi tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş yaptığı açıklamada Karaman Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki son durumla ilgili bilgi verdi.

Novarte Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Novarte Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Arif Yeşiltepe ve Gökhan Uzunçarşılıoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sakarya Uzunçarşı ihale tarihi Haberi

Sakarya Uzunçarşı ihale tarihi


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde gelinen son aşamayı sosyal medya hesabından takipleri ile paylaştı. Bölge için Adapazarı Belediyesi ve esnaf ile bir araya geldiklerini hatırlatan Başkan Toçoğlu, projenin karşılıklı diyalog ve işbirliğine dayanan bir yol haritası ile ilerlediğinin altını çizdi.


Esnafımızı Mağdur Etmeyeceğiz

Toçoğlu şu ifadelere yer verdi; “Şehrimizin tarihi değeri Uzunçarşı için çalışma başlattık. Adayı dönüştürecek ve şehrimizin markası haline getireceğiz. Kısa süre önce de açıkladık; bölgede bilirkişi marifetiyle belirlenen kamulaştırma bedellerini esnafımıza ödüyoruz. Hukuksal kaidelere bağlı, son derece programlı ve hassas bir istimlak süreci gerçekleştirdik. Bunu rahatlıkla ifade edebilirim. Projede yola çıkarken ne söylemişsek bugün de aynı hissiyatı taşıyoruz: ‘Esnafımızı asla mağdur etmeyeceğiz’”


Yapım İhalesi Gün Sayıyor

“Tarihi adadaki dönüşüm için paylaşmak istediğim güzel gelişmeye gelirsek… Kısa...