02 / 05 / 2024

Şakir Aynacı

Şakir Aynacı

Aka Mimarlık ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Şakir Aynacı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Serkan Aynacı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu.

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tetras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bayras Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan, Selim Emre Uzuner ve Şakir Deniz ortaklığında kuruldu.

Bnn Binan Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bnn Binan Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Şakir Binan ve Muhittin Can Binan ortaklığında kuruldu.

Baev Yapı Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baev Yapı Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şakir Bakış tarafından kuruldu.

Rakeen Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakeen Group Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şakir Bamalhas tarafından kuruldu.

Adg Otomotiv İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Otomotiv İnşaat Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şakir Köni tarafından kuruldu.

Baysaş Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Baysaş Yapı Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 11 milyon 715 bin 342 TL sermaye bedeli ile Şemsettin Aydın ve Şakir Oral ortaklığında kuruldu.

Migros’ta görülmemiş sabun kampanyası! İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros’ta görülmemiş sabun kampanyası başladı. Hacı Şakir’den Dove’a kadar birçok üründe yüzde 30’a kadar indirim uygulanıyor. İşte 28 Ocak 2023 fiyat listesi…

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurdivan Yapı Mühendislik İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da  bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sevinç ve Şakir Kurt ortaklığında kuruldu.

Softyapı inşaat demir çelik plastik ham madde elektronik nakliye ve mobilya san.tic.ltd.şti. kuruldu!

Softyapı inşaat demir çelik plastik ham madde elektronik nakliye ve mobilya san.tic.ltd.şti. Esenler’de Şakir Engür tarafından kuruldu. Esenler’de Şakir Engür tarafından kuruldu.

Özakman Mühendislik Demir Çelik Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özakman Mühendislik Demir Çelik Metal Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Şakir Özbay tarafından kuruldu.

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Aynacıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Kadıköy'de Serkan Aynacı tarafından kuruldu.

Antik Palas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antik Palas Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Abdurrahim Güler, Medet Akarsu ve Şakir Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Şakir Aynacı Haberi

Şakir Aynacı

Aka Mimarlık ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Şakir Aynacı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Serkan Aynacı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 

  

Aka Mimarlık ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; MİMARLIK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. -Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak. -Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. -Her türlü projelerin arazine uygulama işlerini yapmak,...