17 / 05 / 2024

Şakir Üney imar cezası

Şakir Üney imar cezası

Batman'da uzun yıllar esnaflık yapan Şakir Üney (52), Meydan Mahallesi 1119 Sokak'ta yaptığı 4 katlı evin imara aykırı olduğu gerekçesi ile belediye tarafından 130 bin TL para cezası kesilmesi üzerine açlık grevi başlattı.

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

Tuzla imar planı tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Sultanbeyli Samandıra ile Kurtköy Kavşağı Arası TEM Kuzey Güney Yan Yolları Projesi ile Tuzla Kurtköy Kavşağı ile Şekerpınar Kavşağı Arası TEM Kuzey Güney Yan Yolları Ön Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda...

Esenler Güney rezerv alanı imar planı askıda!

Esenler İlçesi'ne bağlı Güney (Metris) Rezerv Alanı, TEM Otoyolu Güney Kısmına ilişkin İstanbul 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Bağcılar Mahmutbey spor alanı imar planı askıda!

İstanbul Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Mahallesi, 2226 ada, 2 ve 10 parseller ile güney ve doğusunda kalan tescil dışı alana ilişkin Spor Alanı amaçlı hazırlanan imar planı askıya çıkarıldı...

Adana'da imar sorunu çözüm bekliyor!

Adana Güney Haber Gazetesi yazarlarından Mesut Başaran, Adana'daki imar konut sorununu değerlendirdi.

Sultangazi Metris Kavşağı imar planı tadilatı askıda!

Sultangazi Metris Kavşağı - Avrupa Konutları Arası Tem Güney Yan yolu Yol Kavşak Uygulama Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Batman Yılmaz Güney Salonu yeniden imar edilecek!

BATMAN Belediyesi, Yılmaz Güney Sineması'nın yeniden imar edileceğini duyurarak yeni bir anket çalışması başlattı.

İznik Belediye Meclisi yeni imar planını onayladı!

Bursa’nın İznik ilçesinde 4 kat yapılaşmaya imkan tanıyan imar değişikliği Belediyesi Meclisi’nden geçti.Sur dışı kuzey ve güney kısmı nazım imar plan revizyonları 1/5000’lik nazım imar planı Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Bursa İznik'e 4 kat imar izni çıktı!

Sur dışı kuzey ve güney kısmı nazım imar plan revizyonları 1/5000’lik nazım imar planı Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin oy birliği ile kabul edildi.

Kemer Beldibi sit alanı imar planı askıya çıktı!

Güney Antalya Turizm Alanı sınırları içerisinde, Antalya Kemer ilçesi Beldibi mahallesinde yer alan 1. ve 2. derece doğal sit alanında belirlenen parsellerin imar planı askıya çıktı...

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parselleri iptal edildi!

Eskişehir Yolu Güney Tapulama ve İmar parsellerine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı 7. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Batman'da imar cezası kesilen vatandaş açlık grevi yaptı!

Batman'da uzun yıllar esnaflık yapan Şakir Üney (52), Meydan Mahallesi 1119 Sokak'ta yaptığı 4 katlı evin imara aykırı olduğu gerekçesi ile belediye tarafından 130 bin TL para cezası kesilmesi üzerine açlık grevi başlattı.

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinin imarı ne olacak?

Körfez Barbaros ve Güney Mahallelerinde uygulama imar planının askı süresi dün sona erdi. Vatandaşlar belediye encümenin itirazlara ilişkin kararını bekliyor.

Şakir Üney imar cezası Haberi

Şakir Üney imar cezası

Meydan Mahallesi Raman Caddesi üzerinde ikamet eden evli ve 9 çocuk Babası Şakir Üney, 3 yıl önce belediyeden 4 katlı bina yapılması için izin istedi. Yetkililerden sözlü olarak izin aldığını ileri süren Üney'e, evi yaptıktan 3 yıl sonra belediye tarafından 4'üncü katın kaçak yapıldığı gerekçesiyle 130 bin TL para cezası kesildi. Kesilen 130 bin TL para cezasını ödeme gücünün olmadığını söyleyen Üney, bu durumu protesto etmek için evinin önünde kurduğu çadırda açlık grevi başlattı.



Batman...