06 / 05 / 2024

Şakire Akın kim

Şakire Akın kim

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın annesi Şakire Akın vefat etti. Şakire Akın'ın vefatı üzerine Yüksel proje başsağlığı mesajı yayınladı.

Selim Akın kimdir? Selim Akın ne iş yapıyor?

Selim Akın Akfen GYO Yönetim Kurulu Üyesidir. Selim Akın kimdir? Selim Akın'ın eğitim durumu nedir? Selim Akın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Selim Akın'ın kim olduğu ve Selim Akın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Yüksel Proje'nin acı günü! Şakire Akın vefat etti!

Yüksel Proje Yönetim Kurulu Başkanı Celal Akın'ın annesi Şakire Akın vefat etti. Şakire Akın'ın vefatı üzerine Yüksel proje başsağlığı mesajı yayınladı.

Kapadokya turist akınına uğradı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya turist akınına uğradı. Yüzde yüz doluluk oranının yakalandığı, peri bacaları ile ünlü bölgedeki müze ve ören yerleri girişlerinde turistler uzun kuyruklar oluşturdu.

Rodos, Türk tatilcilerin akınına uğradı!

Bayram tatili kısa olmasına rağmen çok sayıda tatilci, Yunan adalarına gitmeye başladı. Kanuni Sultan Süleyman'ın yaklaşık 500 yıl önce Marmaris'ten başlattığı seferle fethettiği Rodos, Türk tatilcilerin akınına uğradı.

Rodos, bayram nedeniyle Türk tatilcilerin akınına uğruyor!

Bayram tatili kısa olmasına rağmen çok sayıda tatilci, Yunan adalarına gitmeye başladı. Kanuni Sultan Süleyman'ın yaklaşık 500 yıl önce Marmaris'ten başlattığı seferle fethettiği Rodos, Türk tatilcilerin akınına uğradı...

Rusya'da dünyanın en uzun asma köprüsü ziyaretçi akınına uğruyor!

Rusya'nın ünlü turistik bölgesi Krasnaya Polyana Vadisi'nde dünyanın en uzun asma üst geçidi ziyaretçi akınına uğruyor. Ortalama 450 metre yükseklikteki yaya geçidinin uzunluğu tam olarak 1 kilometre...

Çatı masrafını kim öder?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince, çatılar, bacalar, genel dam terasları, yağmur olukları ortak alanlar kapsamına giriyor. Peki, çatı masrafını kim öder? Kat maliklerinin hepsi çatı masraflarına katılmak zorunda mı?

Emlakdays'14'e yabancı yatırımcı akını!

Emlak Konut GYO' nun 22- 23 Eylül arasında düzenlediği Emlakdays' 14, yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü. İki gün süren etkinliğe yerli yabancı yatırımcılar akın etti...

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Muğla'da vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti!

Hava sıcaklığının 30 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde, vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti. Muğla ve ilçelerinde etkili olan sıcak hava nedeniyle vatandaşlar ve turistler plajlarda serinlemeye çalıştı.

Dask sigortasını kim yapar?

Diğer sigortaların aksine kar amacı gütmeyen bu sigorta biçiminde ortak bir sigorta havuzu oluşturuluyor. Olası bir afet durumunda zararlarınızı karşılayabilmek için konutunuza dask sigortası yaptırmanız gerekiyor. Peki, Dask sigortasını kim yapar?

Sit alanlarını kim belirler?

Tarih öncesinden günümüze kadar gelen çeşitli medeniyetlerin ürünü olup, yaşadıkları devirlerin sosyal, ekonomik gibi özelliklerini yansıtan alanlara sit alanı deniyor. Peki, sit alanlarını kim belirler?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

Şakire Akın kim Haberi

Şakire Akın kim

Şakire Akın'ın cenazesi 12 Kasım Perşembe günü kılınacak öğle namazına müteakip, Karşıyaka mezarlığına defnedilecek. Yüksel Proje Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı...