09 / 05 / 2024

Sakız

Sakız

Yunanistan, Türk turistler için altı Ege adasında (Sisam, Sakız, İstanköy, Rodos, Meis ve Midilli) üç yıldır başarıyla uygulanan limanda vize uygulamasının Meriç’teki Yunan sınır kapısında da uygulanabilmesini inceliyor.

Yunanistan, Türk turistler için limanda vize uygulamasını başlatacak!

Yunanistan, Doğu Ege adalarına Türkiye'den yapılacak ziyaretler için limanda vize uygulamasını başlatacak

Yunanistan açıkladı! Türklere kapıda vize uygulaması 5 adada başladı!

Yunanistan Türk vatandaşlarına kapıda vize uygulaması ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Buna göre, İstanköy, Midilli, Rodos, Sisam ve Sakız adalarında kapıda vize uygulaması başladığı kaydedildi. 

Beylikdüzü Lotus İstanbul'da hemen tapu fırsatı!

Lotus İnşaat tarafından, Beylikdüzü Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde inşa edilen Lotus İstanbul projesinde son aşamaya gelindi. Tapuların hazır olduğu projede teslimler Şubat 2024'te yapılması planlanıyor. Beylikdüzü Lotus İstanbul ile ilgili ayrıntılar...

Hesaplara her ay 5 bin 372 TL, 5 bin 247 TL ve 4 bin 997 TL yatırılacak! Sakın kaçırmayın!

Hesaplara her ay 5 bin 372 TL, 5 bin 247 TL ve 4 bin 997 TL yatırılacak... 32 günlük mevduat faizi hesaplamaları resmen yüz güldürdü. Bu paraları sakın kaçırmayın...

Üniversite öğrencilerine tam tamına 7 bin 500 TL destek müjdesi! Başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın!

Üniversite öğrencileri için tam tamına 7 bin 500 TL destek müjdesi geldi. Söz konusu destek için başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın...

Hem 18 bin 500 TL maaşla hem de KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Lise mezunları bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan bekçi alımları için yeni ilanlar da peş peşe yayımlandı. Hem 18 bin 500 TL maaşla hem de KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak. İşte detaylar...

Tuna Kaya: Elinizdeki altınları sakın satmayın! Gram altın o tarihte 1.900 TL olacak!

Son dönemlerde yükselen altın fiyatları yatırımcıların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya, ''elinizdeki altınları sakın satmayın'' diyerek gram altının 1.900 lira olacağı tarihi açıkladı.

Altını olanlar dikkat! Sakın bu tarihten önce satmayın. Büyük zarar yaşarsınız

Elinde altını olan vatandaşlara yönelik önemli bir uyarı geldi. Yastık altındaki altınlarınızı sakın bu tarihten önce satmayın.

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in kahin gibi çıkardığı öngörüler, dolar yatırımcıları arasında büyük bir merak uyandırdı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarının önemini vurgulayan Geçer, dolar sahiplerine "Dolarınızı sakın satmayın!" uyarısında bulunuyor.

Milli Emlak'tan 7 bin TL'ye son dakika arazi fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 7 bin TL'ye arazi satacak. Söz konusu satış ihalesi 7 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak. Sakın kaçırmayın...

Devlet Su İşleri KPSS şartsız personel alacak! DSİ personel alımı Temmuz 2023 için bu tarihi sakın kaçırmayın!

Devlet Su İşleri KPSS şartsız personel alacak... DSİ personel alımı Temmuz 2023 için bu tarihi sakın kaçırmayın... İşte DSİ personel alımı detayları...

Kızılay en az lise mezunu personel alıyor! Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu.18 farklı iş ilanı yayımlayan Kızılay en az lise mezunu personel alıyor. Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın. 

Devlet Su İşleri personel alımında resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi! KPSS şartsız bu personel alımını sakın kaçırmayın

Devlet Su İşleri personel alımında resmen Temmuz 2023 müjdesi geldi... KPSS şartsız bu personel alımını sakın kaçırmayın... İşte DSİ personel alımı ile ilgili son dakika detayları...

Sakız Haberi

Sakız

Doğu Makedonya ve Batı Trakya Eyalet Valisi Yorgo Pavlidis’in, Yunanistan Dışişleri Bakanı Evangelos Venizelos, Kamu Düzeni Bakanı Vasilis Kikilias, Turizm Bakanı Olga Kefaloyani ve Devlet Bakanı Dimitris Stamatis’e gönderdiği mektupta, Türk turistlere gümrük kapılarında 72 saat süreli turistik vize verilmesini istedi. 


Pavlidis mektubunda, 25 milyon Türk’ün Yunan sınırına çok yakın mesafede yaşadıklarını belirterek, gümrükte vize uygulamasının Doğu Makedonya ve Trakya bölgelerinin turistik açıdan kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını vurguladı.


Pavlidis ayrıca, İpsala’nın karşısındaki Kipi sınır kapısında vize uygulaması için gerekli altyapıyı oluşturmaya hazır olduklarını da kaydetti.


Hürriyet’e konuşan Yunan Dışişleri Bakanlığı kaynakları, “Böyle bir öneriyi olumlu buluyor ve destekliyoruz. AB Komisyonu ile müzakere etmeye değer buluyoruz. Adalardaki vize uygulamasının iyi sonuçlar getirdiğinden de başaracağımıza inanıyoruz. İki halkın yakınlaşmasından yanayız” dediler.  


Meriç’teki sınır kapısında...