18 / 05 / 2024

Saklıkent ulaşım

Saklıkent ulaşım

Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Saklıkent'e yılın ilk 6 ayında 10 bini öğrenci olmak üzere 47 bin 670 kişi geldi. Saklıkent kanyonu, Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından 28 Haziran'dan itibaren Seydikemer Belediyesi'nin işletmesine sunuldu.

Bursa'da ulaşım ve kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak, kent içindeki ulaşım projelerinin doğru planlanmadığını ve ulaşımın daha da içinden çıkılmaz hale getirildiğini savundu.

Saklıkent’teki kaçak inşaat yıkıldı!

Antalya'nın Saklıkent ilçesinde imar barışını fırsat bilerek inşa edilen yapılar jet hızıyla yıkılıyor. Bölgede en hakim noktada yükselen kaçak inşaatın yıkımı tamamlandı.

Saklıkent'te kaçak inşaatın sahibi müteahhit çıktı!

Saklıkent’te imar barışı fırsatçılığı yaparak bölgenin en hakim noktasına duvar örüp iki farklı noktada kaçak inşaat yapan Ç.S., Beydağları Saklıkent Konut Yapı Kooperatifi üyesi çıktı.

Konya'da kentsel dönüşüm ve ulaşım konuşuldu!

Mimarlar Odası Konya Şubesi yönetim kurulu kentsel dönüşüm ve ulaşım gündemiyle toplandı. Konya'nın oluşacak yeni kent merkezi üzerine konuşulanlar ve yapılacaklarla yapılması gerekli olan projeler değerlendirdi.

İzmir'e Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar’da İzmir’in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği “Ulaşım Entegrasyon Merkezi” kuracak.

İzmir Halkapınar'da Ulaşım Entegrasyon Merkezi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi ulaşımın kalbinin attığı noktada; Halkapınar'da İzmir'in ulaşım ağını tek merkezden kontrol edeceği Ulaşım Entegrasyon Merkezi kuracak.

Ankara'da şehir hastanelerine ulaşım için 700 milyon yatırım!

Başkan Melih Gökçek, Başkent’te açılacak olan şehir hastanelerine rahat ulaşım sağlanabilmesi için 700 milyon TL’lik yatırım yapacaklarını açıkladı.

Hatay'ın sorunu imar ve ulaşım!

Hatay Valisi Erdal Ata, ilin temel sorunlarının 'imar ve ulaşım' olduğunu söyledi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'yi ziyaret eden Vali Ata, kent hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu raylı sistemle çözülecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent merkezindeki ulaşım sorununu tamamen çözüme kavuşturmakta kararlı olduklarını söyledi.

İzmir Dikili'nin ulaşım sorunu çözülüyor!

İzmir Dikili Belediyesi’nin, yürüttüğü alt yapı çalışmalarıyla kent, modern ve güvenli yollar kazandırılıyor. Bu kapsamda Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık ve Çağlan mahallelerini kapsayan alanda, başlatılan çalışmalarla bölgenin tüm ulaşım sorununun çözülmesi planlanıyor.

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Ankara'da ulaşım projeleri tam gaz devam ediyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gençlerle buluşuyor, Ankara'yı tartışıyor programının ikinci gününde Başkent'te ulaşım ve trafik düzeni konuları ele alındı.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kırsal bölgelerde ulaşım sorunları ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa kent genelinde yeni kavşak ve bulvarlarla ulaşım sorununu tamamen ortadan kaldırmanın yanı sıra aynı tempoyla kırsal bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Saklıkent ulaşım Haberi

Saklıkent ulaşım


Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Saklıkent'e yılın ilk 6 ayında 10 bini öğrenci olmak üzere 47 bin 670 kişi geldi. Saklıkent kanyonu, Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından 28 Haziran'dan itibaren Seydikemer Belediyesi'nin işletmesine sunuldu. Bu tarihten 30 Kasım'a kadar Saklıkent'i 53 bin 461'i öğrenci, 198 bin 83'ü yerli ve yabancı turist olmak üzere 5 ayda toplam 251 bin 544 ziyaretçi gezdi. 11 aylık dönemde toplam 298 bin 214 ziyaretçinin gezdiği Saklıkent gişelerine yerli ve yabancı turistler yaklaşık 1 milyon 700 bin lira bıraktı.

Seydikemer Belediyesi'ne tahsis edilen Saklıkent kanyonuna belediye tarafından güvenlik kamera sistemleri yerleştirilirken sel ve doğal afetlere karşı erken uyarı sistemleri kurulmaya başlandı. Bu dönemde kanyonda rehber hizmeti verilirken, yerli ve yabancı turistlerin belirli mesafeye kadar gezmelerine izin verilip tehlikeli...