03 / 05 / 2024

sakura kelimesinin anlamı

sakura kelimesinin anlamı

Dün tam kapasite açılan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin ismi oldukça konuşuldu. Hastane ismindeki sakura kelimesinin ne anlama geldiği merak edildi. İşte hastanenin isminin anlamı...

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta teslimler Ocak'ta! 

Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa satışları ve tapu teslimleri başladı. Peki Sakura Park Yalova 2. Etap'ta villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Sakura Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sakura Proje Yapı İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Küçük ve Yunus Yıldız ortaklığında kuruldu.

Karmar Sakura'da yüzde 50'sini peşin kalanını, 24 ay 0 faizle ödeme fırsatı! 

Karmar Sakura projesi sınırlı süre için yüzde 50'sini peşin kalanını, 24 ay 0 faizle ödeme imkanı sunuluyor. Peki Karmar Sakura'da konut fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Karmar Sakura'da 2+1'ler 6 milyon 850 bin TL'ye! Yüzde 2,49 faizle 120 ay vade imkanı!

Karmar Sakura projesinde yer alan konutların fiyatları 6 milyon 850 bin TL'den başlıyor. Karmar Sakura'dan yüzde 2,49 faizle 120 ay vade imkanı sunuluyor.

Mortgage kredisi nedir? Mortgage kredisi nasıl alınır?

Mortgage kelimesinin Türkçe karşılığı tutsat ya da tutulu satış olarak anlam kazanıyor. Bankaların sunduğu mortgage kredi bu noktada farklı şekilde ifade ediliyor. Peki mortgage kredisi tam olarak nedir ve nasıl alınır? İşte mortgage kredi hakkında bilinmesi gerekenler...

Patlıcan'da fiyat 9’a katladı, açıklama geldi: ''Anlam veremiyoruz''

 Adana Meyve-Sebze Hali'nde kilosu 1-2 lira olan kemer patlıcanın fiyatının semt pazarında 4'e katlanarak 8 liraya, marketlerde ise 9'a katlanarak 18 liraya satılması isyan ettirdi. Adana Kabzımallar Odası Başkanı Mahsun Doğan, "Marketlerde bu fiyata satılmasına anlam veremiyoruz" dedi.

Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak

Dün 20,022 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru hafta sonun ilk gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Özellikle doların ne kadar olacağı en çok merak edilenler arasında yer alıyor.Dolarda 3 gün sonra dananın kuyruğu kopacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak.

Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın

Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran son zamanlarda altın ve dolar ile ilgili yaptığı değerlendirmelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Ekonomist Mert Başaran net konuştu: Altın ve dolar haziranda tam anlamıyla böyle olacak! Hemen bakın.

Karmar Sakura'da 0.69 faizle 180 ay vade imkanı!

Ev hayali kuranların yüzünü güldüren Yeni Evim kampanyasına Karmar Sakura'da katıldı. Karmar Sakura projesinden 180 ay vadeli 0.69 kredi faiz oranıyla konut sahibi olunabiliyor.

Sakura Park 2'de fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor! Yeni proje!

Apec Çelik Yapı tarafından hayata geçirilen Sakura Park 2 Projesi'nde fiyatlar 6 milyon 900 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan Villaların teslimlerinin haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. İşte Sakura Park 2 detayları...

Dolar 19 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Hemen bakın

9 Şubat Perşembe dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Vatandaşlar doların ne kadar olacağının araştırıyor. Dolar 19 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Hemen bakın!

Koçtaş klimalar ne kadar? Fujiplus Sakura Yumi duvar tipi klima indirimde! 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Havaların soğumasıyla birlikte çok sayıda kişi klima araştırması yapıyor. Uygun fiyatlı klimalardan Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU inverter duvar tipi klima Koçtaş’ta ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

sakura kelimesinin anlamı Haberi

sakura kelimesinin anlamı

Türkiye'nin en önemli sağlık merkezlerinden biri olmaya aday gösterilen Başakşehir'deki şehir hastanesine adını veren ve "hayatı" simgeleyen çam ve sakura ağaçları, hastalara da moral verecek ve şifa kaynağı olacak.

Anadolu Ajansı'ndan Hatice Şenses'in haberine göre; Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat, Japonya Başbakanı Şinzo Abe'nin de video konferans yöntemiyle katıldığı törenle dün tam kapasite hizmete açılan ve Türk-Japon ortaklığıyla yapılan hastanenin adı da sahip olduğu birçok özellik gibi dikkatleri çekti.

Başvuran hastaların sağlıkla ilgili sorunlarının tamamının tek bir merkezde çözülmesi imkanını sunan hastane, "çam" ve "sakura" kelimelerinin eklendiği yeni ismiyle şifa vermeye devam edecek. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, açılış töreninde, hastanenin isminin anlamıyla ilgili olarak şunları söyledi: 

"Bugün köklü ve çok boyutlu Türk-Japon dostluğuna yeni bir halka daha ekliyoruz. Hastanemizin adını iki ülkenin iş birliğine...