21 / 07 / 2024

sal yaylası

sal yaylası

Fotoğrafçıların gözdesi 2170 rakımlı Pokut Yaylası. Çam ormanlarıyla çevrili 250 yıllık ahşap evlerin arasında doğa tutkunları tarihi resmediyor.

Ayder'de salıncaklar kaldırıldı!

Rize Çamlıhemşin'e bağlı ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası'ndaki salıncaklar, yapılan tebligatların ardından söküldü...

Ekizce Yaylası'ndaki mermer ocağı çalışmaları ormanı etkiledi!

EXPO 2016 Antalya'nın sembol çiçeği şakayıkın doğal yaşam alanı, sedir ormanlarıyla kaplı Ekizce Yaylası'nda 1 yıldır çalışmalarını sürdüren mermer ocağı, Sarıçınar Dağı'nı kaplayan sedir ormanını yok etti.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Enflasyon Raporu salı günü açıklanacak!

TCMB tarafından yapılan açıklamada, "Enflasyon Raporu 2016-I"in 26 Ocak Salı yayımlanacağı belirtilerek, raporun tanıtımı amacıyla söz konusu tarihte Ankara'da bir basın toplantısı düzenleneceği bildirildi.

Ege Dünya Ticaret Merkezi'nin ihalesi Salı günü yapılacak!

TASARRUF Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), İzmir kamuoyunun `Basmane Çukuru` olarak bildiği alandaki Ege Dünya Ticaret Merkezi Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı. İhale 19 Ocak Salı günü yapılacak.

Topuk Yaylası kış turizmine açılıyor!

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri, kış turizmine yönelik hizmet verecek.

Çambaşı Yaylası kış turizminin yeni gözdesi oldu!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çambaşı Yaylası'nın birçok yerli ve yabancı turistin uğrak yeri haline geldiğini, bölgeye en fazla ilgiyi ise Arap turistlerin gösterdiğini söyledi.

Yapısal Çelik Günü 17 Aralık'ta!

Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından her yıl düzenlenen ‘Yapısal Çelik Günü’ etkinliği 17 Aralık 2015 Perşembe günü İstanbul Marriott Hotel’de gerçekleşecek.

Giresun Kulakkaya Yaylası turizm merkezi olacak!

Giresun Valisi Hasan Karahan’ın öncülüğünde geçtiğimiz yıl Kulakkaya ve Paşakonağı Yaylası’nda gerçekleştirilen kar festivalinin bu yıl Kümbet’te yapılması planlanıyor. Öte yandan Kulakkaya Yaylası da turizm merkezi olma yolunda ilerliyor.

Kadıköy'deki tarihi Salı Pazarı yenilecek!

Kadıköy'deki 117 yıllık tarihi Salı Pazarı 6 yıl sonra bir kez daha taşındı. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yenileme projesi kapsamında modern bir görünüme kavuşacak olan pazar geçici olarak farklı bir adreste hizmet vermeye başladı.

Kütahya Uluköy Yaylası Camii açıldı!

Kütahya merkeze bağlı Uluköy Yaylası Camii minaresine kavuştu.Uluköy Yaylası Camii Minaresinin açılışı için cami bahçesinde bir tören düzenlendi.

Perşembe Yaylası'nda seyir alanları oluşturulacak!

Ordu’nun kalkınması ve gelişimi için bütün imkanlarını seferber eden Büyükşehir Belediyesi, Perşembe Yaylası’nın turizm potansiyeline katkı sağlayacak yeni bir proje başlattı.

Ankara'nın 10 ilçesinde elektrik kesintisi! 8 Aralık 2015 Salı!

Ankara'da tesis çalışması nedeniyle 8 Aralık Salı günü 10 ilçedeki bazı mahallelerde elektrik kesintisi yapılacak. EnerjiSA'dan yapılan açıklamaya göre kesintisi yapılacak yerler ve saatler şöyle:

sal yaylası Haberi

sal yaylası

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi sınırlarında yer alan 2 bin 170 rakımlı Pokut Yaylası, eşsiz güzelliğiyle doğa tutkunlarının uğrak mekânları arasında yer alıyor. 


Özgün mimariye sahip, en eskisi 250 yıllık olan 50 civarında ahşap evin bulunduğu geniş çam ormanlarıyla çevrili Pokut Yaylası, trekking yapmayı sevenler ile fotoğraf sanatçılarının vazgeçemedikleri yerler arasında bulunuyor. Verçenik Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü tarafından Pokut Yaylası ve bu yaylaya 15 dakika mesafedeki Sal Yaylası’na düzenlenen yürüyüşe, yerli ve yabancı turistlerden oluşan 30 kişilik grup katıldı. 


Yaklaşık 2 saatlik yolculuğun ardından 2 bin 170 rakımlı Pokut Yaylası’na varan ekip, eşsiz güzelliğe sahip doğanın yanı sıra otantik yapıları da görme fırsatı buldular. Burada kamp kuran ekip üyelerinden bazıları foto-safari gerçekleştirdi. Daha sonra Sal Yaylası’nı da gezen katılımcılar, eşsiz manzaranın tadını...