29 / 04 / 2024

Salah Alarnous

Salah Alarnous

Palmyra İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Khır Al Arnous ve Salah Alarnous ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi'nde kuruldu.

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah I.M. Mashaly ve Salah Ibrahım M.I.Mashaly ortaklığında kuruldu.

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

Studıo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Mimarlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah Boumahra tarafından kuruldu.

Mts Pls Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mts Pls Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Kurt, Radwan Alnajar ve Salah Eddın Al Najjar ortaklığında kuruldu.

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Life Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Aqeel Muayad A. abdulsahıb ve Salah Fadhıl A. Alsabah ortaklığında kuruldu.

Halal Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halal Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jıhad Al Boutary ve Salah Navar ortaklığında kuruldu.

Ssn Mimarlık Dekorasyon Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ssn Mimarlık Dekorasyon Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Esenyurt’ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Salah Nechabe ve Sara El Masrı tarafından kuruldu.

Athena Corps Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Athena Corps Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli  ile Salah Hamwı tarafından kuruldu.

Zoal Zola Emlak Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zoal Zola Emlak Turizm Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli  ile Salah M.I.Y. tarafından kuruldu.

Katr Elnada İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katr Elnada İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Salah Alioğlu kuruldu.

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Busıness And More Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Salah Navar tarafından kuruldu.

Euromena Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Euromena Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Salah M S S Almaousherji tarafından kuruldu. 

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Shining Star Group Turizm Otel İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile El Ho Kim, Salah A Safah Al Rubanie ve Yerin Kim tarafından kuruldu. 

Salah Alarnous Haberi

Salah Alarnous

Palmyra İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Khır Al Arnous ve Salah Alarnous ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Kağıthane, Şirintepe Mahallesi'nde kuruldu.

Palmyra İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu, -Her türlü resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak ve inşaat işlerinde kullanılan her türlü malzemenin ithalatı, ihracatını ve  ticaretini yapmak. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,iş yeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek   -Her türlü gayrimenkul yönetimi yapmak. - Dünya piyasalarında genel kabul görmüş her türlü ürünün yurt içi ve yurt dışı piyasarlarda pazarlaması , ithalatı , ihracatı , aracılık ve yönetim hizmetleri vermek. - Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar,...