23 / 07 / 2024

Salah N. Moh. Al Fagi

Salah N. Moh. Al Fagi

Yeni Asır İnşaat Alüminyum Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ela Abu Sad, Nsereddin Sudik Ali Ben Hzam, Salah N. Moh. Al Fagi tarafından kuruldu.

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salah Gıda İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah I.M. Mashaly ve Salah Ibrahım M.I.Mashaly ortaklığında kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Gül Salah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Salah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salah Madhad tarafından kuruldu.

Ayda Grup Tekstil İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayda Grup Tekstil İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Moh'd Subhi Talal Younıs tarafından kuruldu. 

Yeni Asır İnşaat Alüminyum Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Asır İnşaat Alüminyum Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ela Abu Sad, Nsereddin Sudik Ali Ben Hzam, Salah N. Moh. Al Fagi tarafından kuruldu.

Salah Abdul Razaq, GİK Toplantısı'na katıldı!

71. Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı’nın davetlisi olarak gelen Dr. Salah Abdul Razaq,Türk işadamlarını 7-10 Aralık tarihleri arasında Bağdat’ta yapılacak olan Bağdat Uluslar arası İmar ve İskan Fuarı’na çağırdı

Boğaz'da üçüncü köprü gün sayıyor

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, İstanbul Boğazı'na yapılacak üçüncü köprünün güzergahının sivil toplum örgütleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yapılacak is

Ramallah konut yapımcılarının gözdesi

www.emlakkulisi.com'dan başka hiçbir yerde bulamayacağınız bir çalışma. Savaş şartlarında Ramallah'ta konut ve inşaat piyasasındaki son durum ne?

Soyak kalite ödülünü kazandı

Soyak, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) tarafından düzenlenen ve kalite standartlarını en üst düzeyde tutan kurumlara verilen Ulusal Kalite Ödülleri kapsamında 2. kez finalistliğinde, 'Ödüle' layık görüldü.

Beylikdüzü'nün silüetini değiştirecek rezidans

Beylikdüzü'nde Gül Yapı'nın inşaasına başladığı 35 milyon dolara mal olacak 'Skyport Residence' projesi 34 kat, 108 metre yüksekliği ve farklı mimarisiyle bölgenin silüetini değiştirecek.

ULI Başkanı Haluk Sur: ``5 yabancının 1`i yatırımı gayrimenkule yapıyor``

ULI Başkanı Haluk Sur, Türkiye'ye yapılan 20.1 milyar dolarlık yabancı yatırımın 4 milyar dolarının gayrimenkul sektöründeki yatırımlardan oluşturduğunu söyledi..

Fortis, konut kredisi faiz oranını düşürdü

Fortis, konut kredisi faiz oranını 3-12 ay arasındaki vadelerde yüzde 1,30'dan yüzde 0,98'e indirdi.

Gayrimenkul sektörünün yıldızı arsa

Arsaya yatırım yapmanın önemi hakkında Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan önemli ipuçları veriyor.

Salah N. Moh. Al Fagi Haberi

Salah N. Moh. Al Fagi

Yeni Asır İnşaat Alüminyum Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ela Abu Sad, Nsereddin Sudik Ali Ben Hzam, Salah N. Moh. Al Fagi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Nisan'da kuruldu. 


Yeni Asır İnşaat Alüminyum Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a.             Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.               Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri...