26 / 07 / 2024

Salarha Tünelleri ihale

Salarha Tünelleri ihale

Türkiye’nin 4. Büyük özelliğini taşıyacak Salarha Tünelleri’nin ihalesi Ankara’dan canlı bağlantıyla yapıldı. Yaklaşık 200 milyon TL’ye maliyeti olan tünelin toplam uzunluğu 4 bin 350 metre olacak.

Beklenen proje hizmete girdi! 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi!

Troya ve Assos tünelleri bugün hizmete girdi. Bu tünel sayesinde 50 dakikalık seyahat 5 dakikaya indi. İşte detaylar!

Milli Emlak o ilde 39 bin 300 TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı ihale ilanlarını peş peşe  yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi Sülümenli-Altındağ Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

1915 Çanakkale Köprüsü ulaşıma nefes aldıracak!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, köprünün bağlantı tünelleri için de çalışmalar aralıksız sürüyor. İşte Asya ve Avrupa yakası arasında ulaşıma nefes aldıracak projede son durum. 

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı yapıların deprem kriterleri belirlendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yeni yapılacak ve yapılmış olan kara yolları, demir yolları tünelleri, hava meydanları ve diğer zemin yapıları, kıyı ve liman yapıları, köprü ile viyadüklerinin deprem etkisi altındaki değerlendirme ve tasarımına yönelik kriterler düzenlendi. 

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği!

Türkiye Karayolları ve Demiryolları Tünelleri ile Diğer Zemin Yapıları Deprem Yönetmeliği Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Emlak Konut GYO'nun 2 dev arsasına rekor teklif!

Emlak Konut GYO, Avcılar'da ve Çankaya'da bulunan 2 dev arsasını satışa çıkarmıştı. E-ihale usulüyle gerçekleşen satış sonucu arsalara 149 milyon 900 bin TL teklif geldi.

Güzeldere Tünelleri 2022'ye kadar tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Güzeldere Tünellerini 2022'ye kadar tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Rize Salarha Tüneli'nde ışık göründü!

Rize Güney Çevre Yolu ile Küçükçayır-Andon yolunu birleştirecek Salarha Tüneli için "Işık Göründü" töreni düzenlendi.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Rize'de yıkımı yapılan bina aniden çöktü! 

Rize'de Salarha Tüneli projesi kapsamında kamulaştırılan binalarda yıkım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında yıkımı yapılacan bir binanın kısmen çöktüğü anlar kameraya yansıdı.

Gayrettepe-Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metro Tünelleri tamamlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gayrettepe-Kağıthane- İstanbul Havalimanı Metro Projesi Tüneli ilk ışık törenine katılıyor. Erdoğan, metro projesi ile "İstanbul'un dünya şehri özelliğini biraz daha güçlendiriyoruz" dedi...

Salarha Tünelleri ihale Haberi

Salarha Tünelleri ihale

Rize’nin Dörtyol Köyü’nde AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mitingle Ankara Karayolları Genel Müdürlüğü’ne canlı bağlantı kurularak, Salarha Tünelleri’nin ihalesi yapıldı. Çalışmalar bu yıl içerisinde başlayacak.


Düzenlenen Mitinge, TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı ve AK Parti Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Rize Milletvekili Adayları Hasan Karal, Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, “Benim için bu dağlar çok derin bir anlamı ifade ediyor. Bu...