27 / 04 / 2024

Milli Emlak o ilde 39 bin 300 TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak o ilde 39 bin 300 TL'ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı ihale ilanlarını peş peşe  yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi Sülümenli-Altındağ Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi gerçekleştiriyor.



Arsa almak isteyen yatırımcıların merakla beklediği Eylül ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden hız kesmeden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merakla beklenen yeni ihale ilanı da resmen yayımlandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasındaki söz konusu satış ihaleleri arasında Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesinde yer alan imarlı arsa da bulunuyor.

Milli Emlak o ilde 39 bin 300 TL ye imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki son dakika detayına göre satışa sunulan konut alanı imarlı arsa Afyonkarahisar ili, Merkez ilçesi Sülümenli-Altındağ Mahallesi'nde bulunuyor.

İhale tarihi de resmi olarak duyurulan söz konusu arsanın taşınmaz numarası 03010109109 şeklinde açıklandı. Yine aktarılan detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 490,77 metrekare.


Geri Dön