16 / 05 / 2024

saldan - özka inşaat arwen evleri

saldan - özka inşaat arwen evleri

Kurtköy Arwen İstanbul projesinde stüdyo dairelerin fiyatları 155 bin 250 TL'den başlayarak değişiyor. Arwen İstanbul Evleri'nde ödemeler yüzde 30 peşinatla, 24 ay vade farkı olmadan yapılıyor...

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Kızılelma Dertli ve Zeynep Bursa ortaklığında kuruldu.

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Celil Karali tarafından kuruldu.

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkağan Asfalt İnşaat Metal Ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Şakar tarafından kuruldu.

Özka Global Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Global Metal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Özcan tarafından kuruldu.

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Taahhüt Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Cahit Özkaya tarafından kuruldu.

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaçmaz İnşaat Demir Çelik Nakliye Elektrik Elektronik Bilişim Lojis. Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Doğukan Demirci tarafından kuruldu.

Özka Nakliye Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Özka Nakliye Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi Sultangazi’de 5 milyon 700 bin TL bedelle Mehmet Hasan Kapan tarafından açıldı.

Özka Siyah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özka Siyah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Ayışık tarafından kuruldu. 

Özka İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özka İnşaat Taahhüt Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Özkaş Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkaş Hafriyat İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Vedat Özkaş tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kurbağalıdere ihalesini 50.9 milyon TL'ye Özka İnşaat aldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kurbağalıdere için "davetli" ihale düzenledi. Kurbağalıdere'yi pis görüntü ve kokudan kurtaracak, eksik işlerin tamamlanması işini, ihaleye davet edilen 6 firmadan Özka İnşaat A.Ş aldı.

Özka İnşaat'ın Cezayir'deki konut sayısı 10 bin 500'e ulaşacak!

Özka İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Özbay, projenin 2017 yılı ortasında bitmesinin planlandığını ve tamamlanması ile birlikte Cezayir'de inşa ettikleri konut sayısının 10 bin 500'e çıkacağını kaydetti.

Özka İnşaat Cezayir'de 5 bin 500 konut inşa etti!

Cezayir pazarında yedi yıldır hizmet veren Özka İnşaat, üstlendiği projelerde bugüne kadar 5 bin 500 konutun inşasını tamamladı. Özka İnşaat Cezayir'de 450 milyon TL'lik yeni projeye başlayacaklarını belirtti.

saldan - özka inşaat arwen evleri Haberi

saldan - özka inşaat arwen evleri


Arwen İstanbul projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kurtköy bölgesinde Viaport AVM'ye yakın konumda yükseliyor. İnşaat çalışmaları başlayan Arwen İstanbul Evleri projesi Saldan İnşaat ile Öz-Ka İnşaat ortaklığıyla hayata geçiriliyor.


Kurtköy Arwen İstanbul projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Arwen İstanbul Evleri projesi 5 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.


Kurtköy Arwen İstanbul Evleri'nde dairelerin alanları 50 metrekare ile 110 metrekare arasında değişiyor. Ofis ve home ofis dairelerden meydana gelen Arwen İstanbul fiyat listesi 155 bin 250 TL'den başlangıç gösteriliyor.


Kurtköy Arwen İstanbul ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra, kalan yüzde 70 bakiye tutarı firma bünyesinde 24 ay sıfır faiz olarak ödeniyor. Arwen İstanbul'da kişiye özel...