02 / 05 / 2024

Sales Power remax

Sales Power remax

Gayrimenkul sektöründeki başarılı eğitimleri ile tanınan Paul Vincenti Türkiye’de RE/MAX gayrimenkul danışmanları ile buluştu. Vincenti, Sales Power Programı ile gayrimenkul alanında Avrupa’nın en iyi eğitmeni olarak tanınıyor.

Nissan Qashqai e-POWER’da 200 bin TL'ye varan Şubat 2024 indirimi!

Fiyat listesi en çok merak edilen otomobiller arasında yer alan Nissan Qashqai e-POWER’da Şubat 2024 kampanyası başladı. Nissan Qashqai e-POWER’da Bireysel müşterilerimize özel olarak 200 bin TL'ye varan nakit alım indirimi sunuluyor. 

ŞOK’ta Molfix bebek bezi 219 TL’ye, Pril bulaşık makinesi kapsülü 79,90 TL’ye, Fairy Power Sprey 59,90 TL’ye düştü!

ŞOK Market, eylül ayına dev indirimlerle giriyor. Buna göre Molfix bebek bezi 219 TL’ye, Pril bulaşık makinesi kapsülü 79,90 TL’ye, Fairy Power Sprey 59,90 TL’ye düştü. İşte 30 Ağustos 2023 ŞOK fiyat listesi...

Atlas Power İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Power İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Shokrullah Yaqoubı tarafından kuruldu.

Rowenta Compact Power Cyclonic Hepa Elektrikli Süpürge'de şaşırtan fiyat! 

Çekiş gücü ile dikkatleri üzerine çeken Rowenta RO3723 Compact Power Cyclonic Hepa Elektrikli Süpürge fiyatı son dönemde oldukça dikkat çekiyor. İşte detaylar...

Elektrikli aracın gücünü Nissan X-Trail e-Power ile hiseedeceksiniz! İşte Haziran ayı fiyat listesi

Nissan X-Trail e-Power, Japon otomobil üreticisi Nissan tarafından üretilen ve pazarlanan bir SUV modelidir. e-Power, Nissan'ın elektrik motoru tarafından tahrik edilen bir seri hibrit sistemine sahip olan bir teknolojidir. Peki 06 Haziran fiyat listesi nedir?

Aram Power Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Aram Power Elektrik Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile A. Shar A. A. O. tarafından kuruldu.

Bir araba hiç bu kadar sessiz olmadı! İşte Nissan Qashqai e-POWER'ın Haziran fiyatı

Elektrikli Tork sayesinde Qashqai e-POWER, elektrik motorunun anlık torkunu kullanarak hızlanma performansını artırır. Qashqai e-POWER, genellikle farklı sürüş modları sunar. Bu modlar, sürüş tarzınıza ve yol koşullarına uyar. İşte 04 Haziran 2023 fiyat listesi.

Arzum AR4088 Olimpia Power Cyclone Elektrikli Süpürge'de efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Arzum AR4088 Olimpia Power Cyclone Elektrikli Süpürge yüzde 40 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki elektrikli süpürge indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor?

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Power İnternational Gayrimenkul Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gofranul Hakue tarafından kuruldu.

Karaca Power Mutfak Robotu ve Blender Seti'nde inanılmaz indirim kampanyası! İşte Karaca 9 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Mastermaid Multifunctional Power Mutfak Robotu ve Blender yüzde 33 indirimle Hepsi Burada internet sitesinde tüketicisini bekliyor. Peki mutfak robotu indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor. 

Siemens Extreme Power 3200 W Buharlı Ütü kaç TL, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens TB60XTRM iQ500 Extreme Power 3200 W Buharlı Ütü, güçlü performansı ve çeşitli ütüleme fonksiyonlarıyla kırışıklıkların üstesinden geliyor. Kireç önleyici teknolojisiyle de uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor.

Karaca Mastermaid Multifunctional Power Mutfak Robotu ne kadara satılıyor,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Mastermaid Multifunctional Power Mutfak Robotu kullanıcı ihtiyaçlarına göre geliştirilmiş 10 farklı dilimleme,çırpma,yoğurma ve rendeleme fonksiyonuna sahiptir.

Tefal Express Power Buhar Kazanlı Ütü ne kadara satılıyor,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Express Power SV8062 Buhar Kazanlı Ütü, her türlü kumaş için ideal olan üstün buhar gücüyle kırışıklıkların üstesinden gelir.Peki otomatik sıcaklık ayarı özelliği nedir?

Sales Power remax Haberi

Sales Power remax

Paul Vincenti tarafından RE/MAX Türkiye gayrimenkul danışmanlarına aktarılan Sales Power Programı büyük ilgiyle izlendi. Farklı anlatım tekniğiyle de büyük etki yaratan Paul Vincenti, Amerika’nın önde gelen kişisel gelişim gurularından Tom Ferry tarafından bir dizi görsel malzeme de kullanılarak RE/MAX için hazırlanan eğitim programını eğitim boyunca kullandı. 


RE/MAX ofislerinde gayrimenkul danışmanlarına verilmek üzere tasarlanan ve Sales Power olarak bilinen eğitim programı, 12 eğitim modülü ile hazırlandı ve programın ana malzemesini gayrimenkul sektörüne özel yapılan DVD’ler oluşturdu. RE/MAX’in bulunduğu ülkelerde uygulamaya konan Sales Power’ın uygulandığı ülkelerde satışlarda ve müşteri memnuniyetinde önemli artışlar kaydedildiği biliniyor.


RE/MAX Türkiye de Sales Power Programını uygulamaya almak üzere RE/MAX ofis sahiplerine yönelik ilk eğitimini düzenleyerek bu çağdaş programın uygulanmasında ilk adımı attı. 11 – 13 Kasım tarihleri arasında...