28 / 04 / 2024

Siemens Extreme Power 3200 W Buharlı Ütü kaç TL, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens Extreme Power 3200 W Buharlı Ütü kaç TL, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens TB60XTRM iQ500 Extreme Power 3200 W Buharlı Ütü, güçlü performansı ve çeşitli ütüleme fonksiyonlarıyla kırışıklıkların üstesinden geliyor. Kireç önleyici teknolojisiyle de uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor.



 Siemens Extreme Power 3200 W Buharlı Ütü kaç TL, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi
Kıyafetler üzerinde etikili ütüleme performansı ortaya koyan Siemens TB60XTRM 3200 W buharlı ütü,  kireç önleyici teknolojisiyle kireç temizliğini bir sorun olmaktan çıkarıyor. Ütülemeye ara verildiğinde otomatik olarak kapanıyor ve gereksiz enerji tüketimini engelliyor.

ÜTÜNÜN ÖZELLİKLERİ

Siemens ütü, kullanıcılara AllTextile ve perfectSelect gibi farklı kullanım seçenekleri sunarak ütü işlevini pratik hale getiriyor.AllTextile, ütüyü çalıştırıp herhangi bir ayarlama yapmadan kullanmanıza yardımcı oluyor. Kumaş türüne göre ayarlama yapmak isteyen kullanıcılar ise perfectSelect seçeneğini kullanıyor.

Titaniumglissée Taban: 3 Aşamalı buhar düzeni ve özel buhar kanalları ile ideal buhar dağılımı gerçekleştirerek kıyafetler üzerinde mükemmel kayganlık sağlar. İ-Temp Advanced seçeneği, tüm ütülenebilir kumaşlarınız için mükemmel ısı ve buhar kombinasyonu oluşturur.

Kireç Temizliği Hatırlatma Sistemi olan 3Anticalc özelliği: Kendi Kendini Temizleme, Calc'N Clean Sistemi Ve Entegre Anti Kireç Sistemleri sayesinde kirece karşı üç kat etkili koruma gerçekleştirir. 380 Ml Kapasiteli su tankına sahip Siemens ütü aynı zamanda dikey buharlı ütüleme imkanı sunar.

Kullanıcının ütüleme işlemini ideal ısıda yapabilmesi için tasarlanmış bir teknoloji olan TempOK, ısı düşüşü ya da artışı meydana gelirse görsel uyarı yaparak size bunu gösteriyor.
Ütüye entegre durumda bulunan dripStop fonksiyonu, ütüleme ısısı fark etmeksizin su damlamasına bağlı oluşan lekeleri engelliyor.

Antishine seçeneği ise koyu renkli ve hassas kumaşlarınızda parlama riskini ortadan kaldırır. Siemens tarafından dengeli ve etkin buhar dağılımı sağlaması için geliştirilmiş olan advancedSteam System, buhar delikleriyle ütüleme verimliliğini sürekli arttırıyor.

Peki ürünün teknik özellikleri neler, ne kadara satılıyor? 


Geri Dön