04 / 05 / 2024

Philips Buhar Kazanlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips Buhar Kazanlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Giysiler üzerindeki kırışıklıkların giderilmesinde ütü teknolojisine sahip Philips ,otomatik kapanma, güvenli taşıma kilidi, etkili kireç temizleme özellikleri ile ilgi odağı haline geliyor. İşte buhar kazanlı ütü hakkında bilmeniz gerekenler..



 Philips Buhar Kazanlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler? 7 Şubat 2023 fiyat listesi
Ev hanımları için önem arz eden ütü, çok kısa sürede inatçı kırışıklıklardan kurtulmanıza yardımcı olur. Philips buhar kazanlı ütü ortaya koymuş olduğu üstün performans sayesinde ütü yapma işini zahmetten zevke dönüştürür. Zamandan tasarruf ederek kısa sürede ütü yapmayı keyifli hale getirir.

Süper güçlü ütüleme

PerfectCare Aqua Pro, ultra hafif ütüsü ve 2,5 L'lik ekstra büyük su haznesiyle uzun ütü işleriniz ve mükemmel dikey buhar püskürtme için uygundur.

Ekstra büyük su haznesi

2,5 L kapasiteli ekstra büyük su haznesi sayesinde ütü yaparken hazneyi tekrar doldurmaya gerek duymadan 3 saat sürekli kullanım rahatlığı sağlar.Şeffaf oluşuyla hazneyi 360° görerek etkili buhar elde etmeye devam etmek için ne kadar su kaldığını görebilireiniz.

Kolay ve etkili kireç temizleme sistemi

Özel olarak tasarlanıp ideal şekilde ayarlanan Easy De-Calc Plus özelliği kireç birikimini önler ve buhar kazanlı ütünüzün kullanım ömrünü uzatır. Ütü, temizlik ve kireç temizleme vakti geldiğinde sizi ışık ve sesle uyarır. 

Çizilmelere karşı dayanıklı taban

T-ionic Glide Çizilmeye karşı üstün dayanıklılık için entegre bir titanyum oksit katmanla birlikte alüminyumdan daha sert ve dayanıklı olan paslanmaz çelikten bir tabana sahiptir. 

Peki Philips buhar kazanlı ütünün nasıl bir güvenlik sistemi var? Ve güncel fiyat listesi nedir?


Geri Dön