04 / 05 / 2024

Tefal Buhar Kazanlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Buhar Kazanlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüsünü gelişmiş teknolojiye sahip ütü ile değiştirmek isteyenler için Tefal buhar kazanlı ütü,şok basıncı özelliği ile buhar çıkışı sağlamakta ve geniş su haznesiyle daha fazla buhar gücü üretmektedir.



 Tefal Buhar Kazanlı Ütü Kaç TL? Özellikleri neler? İşte 18 Şubat 2023 fiyat listesi
Ütü evlerde en temel ihtiyaçlardan biri olmaya başladı. Ev hanımları ütülediği kıyafetlerin tek seferde istediği pürüzsüz görünüme kavuşması adına bir arayış içine girdi.Bunun üzerine Tefal buharlı ütü gelişmiş teknolojisi ile karşımıza çıkıyor.

BUHAR KAZANLI ÜTÜNÜN ÖZELLİKLERİ

  • Buhar kazanlı ütüler, içindeki kazana doldurulan suyun ısınmasıyla çalışmaya başlar ve böylece daha hızlı ve tasarruflu bir ütüleme işleminin gerçekleştirilmesine olanak sunar.
  • Büyük bir su haznesi olduğu için normal ütülere göre daha fazla buhar gücü üreten bu ütüler, güçlü basınç yaratan özellikleri ile kırışıklıkların önüne geçer.
  • Bununla birlikte içerisindeki suyu hızlı bir şekilde ısıttığı için çalışmaya hazır olma süresi de bir hayli kısalır.
  • Şok basınç özelliği ile yüksek buhar gücü sağlayan ürün, inatçı kırışıklıkların kolay bir şekilde düzleşmesini sağlar.
  • Yenilikçi elektronik yapısıyla dikkat çeken ütü, kıyafetinizin yanmaması için ideal sıcaklığa ulaştığında otomatik olarak kapanır ve  kendisini koruma altına alır.
  • Buhar kazanlı ütünün Durilium Airglide Autoclean tabanı ise kaygan yapısıyla en hassas yüzeyde bile üst düzey etkili performans sergiler.
  • Oldukça kullanışlı olan Pro Express serisi buhar kazanlı ütüler, kilitli mekanizması sayesinde işiniz bittiğinde kolay ve güvenli bir şekilde taşınıp muhafaza edilebilir.

Peki Tefal buhar kazanlı ütü en uygun fiyata hangi satış mağazasında?
 


Geri Dön