03 / 05 / 2024

Salih Döngel

Salih Döngel

Doğayla bütünleşik sürdürülebilir bir yaşam hedefiyle yola çıkan Ekovilla, güvenli, doğal ve yenilenebilir enerjiyle yaşanılan bir ev anlayışını Türkiye’ye kazandırıyor. Ekovilla, doğayla birlikte yaşayan ve nefes alan yapılar oluşturuyor.

Salih Döngel Ekovilla projesini anlattı!

Konutta kalite standardını değiştiren ısı, ses, yangın yalıtımıyla diğer yapılara nazaran yüzde 70'e varan enerji tasarrufu sağlayan Ekovilla, ayrıca kişiye özel projelere de imzalar atıyor.

Ekovilla İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ekovilla İnşaat Anonim Şirketi, İsmail Can, Salih Döngel tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Atatürk Mahallesi, Ginza Corner Plaza'da kuruldu.

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Beyzade Style Homes satışta! Yeni proje

Beyzade İnşaat tarafından Kocaeli Başiskele Döngel Mahallesinde hayata geçirilen proje satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

İstanbul'un yanı başında konut imarlı arsalar satılıyor! Belediye tarihi verdi! 

Kocaeli Başiskele Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Başiskele ilçesi, Yeniköy ve Döngel Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Kocaeli Başiskele'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Fahiş kira sorunu büyüyor: Yeni düzenlemede kiracı ile kiraya verenin kabullenebileceği bir sınır olmalı! 

İzmir Tüketici Hakem Heyeti üyesi Salih Emrah Ertan, Temmuz'da sona erecek olan yüzde 25'lik kira sınırı uygulamasının ardından gelecek düzenleme ile ilgili konuştu. Peki fahiş kira sorunu nasıl çözülecek? 

Ekonomi profesöründen döviz kurlarıyla ilgili flaş uyarı; Bu kez tarih verdi

Seçimin ardından ekonomiye dair değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel, “Yılın ikinci yarısında yükselen döviz kurları ekonomi gündeminini belirleyecek” dedi. İşte Öngel'in o açıklamaları...

İntegral Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İntegral Hırdavat Ve İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Kaya tarafından kuruldu.

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Şahin İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şahin ve Salih Kaya ortaklığında kuruldu.

Sofi Proje Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofi Proje Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mehmet Çakmak, Mehmet Salih Kölge ve Samet İyibaş ortaklığında kuruldu. 

Öngel Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Öngel Yatırım Dış Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da Volkan Öngel ve Gürkan Öngel ortaklığında kuruldu. 

Salih Avcı Trend GYO Genel Müdürü oldu!

Salih Avcı Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Genel Müdürü oldu. İşte Trend GYO'nun konuyla ilgili açıklaması...

Sefin Grup Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefin Grup Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki tarafından kuruldu.

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Number One Property Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Korkmaz tarafından kuruldu.

Seme Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seme Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün  Arnavutköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Mahir Sarıoğlu ve Salih Albat ortaklığında kuruldu.

Salih Döngel Haberi

Salih Döngel

Günümüzde yapılan son araştırmalar, yaşadığımız mavi kürenin geleceğine dair oldukça karamsar tablolar ortaya koyuyor. Fosil yakıtlar başta olmak üzere pek çok kirletici, mevsimlerden yağış rejimlerine, tarım alışkanlıklarından su kaynaklarına kadar gezegenimizin hızla değişmesine neden oluyor. Yapılan araştırmalar, yeryüzünde petrolün 42, doğalgazın 62 ve kömürün de 224 yıl içinde tükenmeye başlayacağını öngörüyor. Her yıl tüm dünyada yaklaşık 25 milyar ton kirletici atmosfere ve doğaya karışıyor. Türkiye’de de 1990-2004 yılları arasında karbondioksit salınımı % 72,6 arttı. Sadece 2004’de atmosfere gönderdiğimiz karbondioksit 294 milyon ton. Bir diğer anlamıyla Türkiye, dünyadaki tüm karbon salınımının % 85’ini üreten 25 ülkeden biri durumunda. 



Nefes alan yapılar

Araştırma sonuçları değerlendirildiğinde doğaya zarar vermeden yaşamanın önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. 2007 yılında iki ortak, İsmail Can ve...