18 / 05 / 2024

salih elmas kimdir

salih elmas kimdir

Çekmeköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Salih Elmas, Beykoz Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı oldu. Salih Elmas, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve belediye çalışanlarıyla vedalaştı.

Salih Baş kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor?

Salih Baş, kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Datagate Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İşte Salih Baş ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Elmas Melih Araz nereden mezundur? Elmas Melih Araz kimdir?

Elmas Melih Araz kimdir? Elmas Melih Araz’ın mesleği nedir? Elmas Melih Araz nereden mezundur? İşte detaylar!

Salih Cem Oral Kimdir? Salih Cem Oral kaç yaşındadır?

Salih Cem Oral kimdir? Salih Cem Oral’ın mesleği nedir? Salih Cem Oral hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Burak Elmas Kimdir?

Burak Elmas kimdir? Burak Elmas’ın mesleği nedir? Burak Elmas hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Salih Bayraktar kimdir?

Salih Bayraktar, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Salih Bayraktar kimdir? Salih Bayraktar  bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Beykoz Çamlıbahçe imara kavuşuyor!

Halk Meclisi’nin açılışında mahallenin imar planı çalışmaları hakkında konuşan Başkan Yardımcısı Eyüp Salih Elmas, Beykoz Çamlıbahçe'nin imara kavuşacağını söyledi.

Beykoz'un 1000’lik imar planları Ocak'ta mecliste!

Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Eyüp Salih Elmas: "Şu anda İstanbul Çevre Şehircilik Tabiat Varlıklarını Koruma Komisyonu’nda. Müzakerelerimiz sürüyor. Kavacık Bölgesi’nin içinde olduğu 1/1000’lik uygulama planları 2018 yılının Ocak ayında ilçe belediye meclisimizden geçecek." dedi.

Salih Küçüktuna kimdir?

2014 yılında profesyonel mimarlık çalışmalarını sürdüreceği PIN Mimarlık ofisini kuran Salih Küçüktuna kimdir? Salih Küçüktuna, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Salih Çeçen kimdir?

IC Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Salih Çeçen başkanlığında IC İçtaş Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu. Peki, Mehmet Salih Çeçen kimdir? Mehmet Salih Çeçen hangi işlere imza attı?

Salih Koca kimdir?

İnşaat Mühendisi Salih Koca, AKP Eskişehir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Salih Koca kimdir? Salih Koca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Salih Koca...

Zafer Gülçur kimdir?

Erdoğan Elmas ve Ertur Yener' le birlikte gerçekleştirdiği çok sayıda büro ve kamu binasıyla tanınan Mimar Zafer Gülçur kimdir? Mimar Zafer Gülçur, başka hangi projelere imza attı?

Can Elmas kimdir?

Mimar Can Elmas kimdir? Can Elmas, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Can Elmas, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Can Elmas....

Salih Özbalcı kimdir?

Samsun Ladik Belediye Başkanı Salih Özbalcı kimdir? Salih Özbalcı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Özbalcı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Özbalcı...

salih elmas kimdir Haberi

salih elmas kimdir

Beş yıl önce dört beldenin birleşmesiyle kurulan Çekmeköy’ün ilk İmar ve Şehircilik Müdürü olan Salih Elmas, Beykoz Belediyesi’ne Teknik Başkan Yardımcısı olarak transfer oldu. Çekmeköy’de yaptığı başarılı çalışmaları ve kurum içindeki uyumlu çalışmasıyla herkes tarafından sevilen Salih Elmas, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıyla Çekmeköy’e veda etti.


Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, yaptığı başarılı çalışmaları ve Çekmeköy’e verdiği emekler için Elmas’a teşekkür etti.


Çekmeköy...