05 / 05 / 2024

Salih Esen

Salih Esen

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, kamulaştırma çalışmalarını 4 yıl süren zorlu bir maratonun ardından aştıklarını söyledi

İzmir Atatürk OSB'de ruhsatlar dağıtılıyor!

Türkiye'nin tek plastik ihtisas organize sanayi bölgesi olma özelliği taşıyan Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, en yeni tekniklerle donatılmış altyapısı ile plastik sanayine ivme kazandıracak.

Menemen Plastik İhtisas OSB sanayi tesisleri inşa edecek!

Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, en yeni tekniklerle donatılmış altyapısı ile plastik sanayinin hizmetine girecek olan MPİOSB'de sanayi tesisleri inşaatlarına yoğun bir şekilde başlandığını açıkladı.

Menemen Plastik OSB'de ilk ruhsat verildi!

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk inşaat ruhsatı Medusa Plastik'e verildi. Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen yakın zamanda inşaatların başlayacak olmasının heyecanını taşıdıklarını ifade etti.

Menemen Plastik OSB’de fabrika inşaatları başlayacak!

Plastik alanında Türkiye'nin tek ihtisas sanayi bölgesi olan ve yaklaşık 5 bin kişilik istihdam oluşturması hedeflenen Menemen Plastik İhtisas OSB'nin Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, 2015'e borçsuz girdiklerini dile getirdi

Salih Akbaş kimdir?

Artvin Orman Bölge Müdürü Salih Akbaş kimdir? Salih Akbaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Akbaş, ne zamandan beri Artvin Orman Bölge Müdürü olarak hizmet veriyor?

Salih Bezci: Türkiye beklentilerin üzerinde bir büyüme rakamı sergiledi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Türkiye’nin 2014 yılı birinci çeyreğinde 4,3 oranında büyüyerek beklentilerin üzerinde bir büyüme rakamı sergilediğini söyledi. Bezci, “Büyümeyi yapısal düzenlemelerle desteklemeliyiz” dedi.

Salih Sağır kimdir?

Samsun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Salih Sağır kimdir? Salih Sağır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Sağır, ne zamandan beri Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Ümraniye Dudullu Esenşehir, Ihlamurkuyu, Yeni Çamlıca imar planı 12 Haziran'da askıdan indiriliyor!

Ümraniye, Aşağı-Yukarı Dudullu, Esenşehir, Ihlamurkuyu ve Yeni Çamlıca Mahalleleri Nazım İmar Planı'na yapılan itiraza ilişkin 1/5000 ölçekli plan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 12 Haziran 2014'te askıdan indiriliyor.

Salih Bezci: Belçika-Türkiye ticari ilişkilerinin gelişmesi için vize kolaylığı sağlanmalı!

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Türkiye’nin Avrupa Birliği ülkeleriyle ticari ilişkilerinin üst seviyelerde sürdüğünü hatırlatarak, AB ülkelerinde işadamlarının vize engeliyle karşılaştığını söyledi...

Salih Turhan: Ayasofya'nın yeniden ibadete açılması için gayretimiz sürüyor!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan AGD Genel Başkanı Salih Turhan, dernek olarak Ayasofya Müzesi'nin yeniden cami olarak açılması girişimlerinin sürdüğünü bildirdi.

Salih Bezci: Yeni tüketici Kanunu'yla tüketici lehine bir çok yenilik gelecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, yeni Tüketici Kanunu’nun yürürlüğe girmesiyle birlikte tüketicilerin lehine pek çok yenilik geleceğini belirterek; "Haklarınızı kullanırken tüketicilere de haklarını teslim edin” dedi...

Şükrü Genç, Hayri İnönü ve Salih Kenan Şahin, Kentsel Dönüşüm Komisyonu'nda!

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, Marmara Belediyeler Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyonu'na seçildi. İşte Marmara Belediyeler Birliği'nin diğer komisyonları ve üyeleri...

Salih Bezci: Madencilik tarihimizin en acılı günlerinden birini yaşıyoruz!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Soma’da meydana gelen maden faciası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak “Türkiye’nin başı sağ olsun, madencilik tarihimizin en acılı günlerinden birini yaşıyoruz” dedi.

Salih Esen Haberi

Salih Esen

Türkiye'nin ilk plastik ihtisas OSB'sinde kamulaştırma sıkıntısı 4 yıl süren zorlu bir maratonun ardından aşıldı. Bölgede parseli bulunan firmalar 3 ay sonra fabrikalarının temellerini atmaya başlayacak. 15 bin kişiye istihdam sağlayacak olan bölgede ilk etapta 34 plastik firması yatırım yapacak.


Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen Menemen Gökovası Mevkii'nde 920 bin metrekare araziye sahip olan bölgenin, Türkiye'nin tek plastik ihtisas OSB'si olduğunu hatırlatarak, "Bölgenin genişlemeye müsait arazi yapısı bir başka avantaj olarak öne çıkıyor. 4 yılı aşkın bir süredir aynı zamanda Bölgemizin yönetim kurulu başkan vekili olan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve müteşebbis heyet başkanımız Erdoğan Çiçekçi'yle birlikte kamulaştırma çalışmalarını tamamlamak için çalıştık. Şu an bu sıkıntı aşılmış durumda. 3 ay sonra bacasız fabrikaların inşaatlarına başlayabileceğiz....