02 / 05 / 2024

Salih Hızlı akhisar

Salih Hızlı akhisar

Manisa Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kimdir? Salih Hızlı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Hızlı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Hızlı..

Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Hattı 2027'de hizmete açılacak!

Demokrat Parti İzmir Milletvekili Salih Uzun’un merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili verdiği soru önergesine 6,5 ay sonra yanıt geldi. Ulaştırma Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, 2013’te temeli atılan ve 2016’da bitmesi öngörülen projenin 2027’de biteceği yanıtını verdi.

Akhisar Stadyumu ne zaman tamamlanacak?

Akhisar Belediyespor'da, yeni stat heyecanı yaşanıyor. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, inşaatı sürmekte olan Spor Toto Akhisar Stadyumu'nu yerinde inceledi.

Akhisar Stadının ismi resmiyet kazandı!

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında gerçekleştirilen 2017 yılı şubat ayı olağan meclis toplantısında Akhisar Stadının ismi resmiyet kazandı.

Manisa Akhisar projelerinde mutabakat sağlandı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Belediye Meclisi Grup Başkanlarını makamında ağırladı. Projelerin görüşüldüğü ziyarette mutabakata varıldı ve yeni yılda çalışmaların başlayacağı belirtildi.

Akhisar Belediyesi Mart ayı Meclis toplantısı yapıldı!

Akhisar Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında yapıldı. Saat 18.00'de başlayan Mart ayı olağan meclis toplantısında 2 gündem maddesi yer aldı.

Salih Hızlı kimdir?

Manisa Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı kimdir? Salih Hızlı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Hızlı, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Hızlı..

Salih Hızlı: Dönüşümde bisiklet yollarına da yer verilmeli!

Akhisar Belediyesi bünyesine hizmet veren ve her perşembe bisiklet turu düzenleyen Zinde Yaşam Kulübü ' nün üyeleri, Belediye Başkanı Salih Hızlı ' yı ziyaret etti...

Eskişehir Yüksek Hızlı Tren'de ikinci peron hizmete girdi!

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Hızlı Tren için yapılan ikinci peronun hizmete girdiğini müjdeledi. Koca, "Bir tane de transit hat olacak. Toplam 4 peron, 8 hızlı tren hattı, 1 tane de yük trenleri için normal bir hat olacak." dedi...

Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni hizmet binası açıldı!

Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın yeni hizmet binası Manisa Vali Abdurrahman Savaş'ın da katıldığı törenle açıldı. Açılış törenine Manisa Vali Abdurrahman Savaş, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker ve Belediye Başkanı Salih Hızlı katıldı...

Akhisar Eski Kasap Hali'nin restorasyonu ödül aldı!

Salih Hızlı Eski Kasap Hali'nin restorasyonu nedeniyle ödüle layık görüldü. Özel Kalem Dergisi'nce düzenlenen 6. Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetimler Ödül Yarışması'nda Akhisar Belediyesi "Yaşayan müze" ödülü kazandı.

Akhisar Tarım Ve Teknoloji Bilimleri Fakültesi inşaatı başladı!

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı’nın başkanlığında yürütülen ve Sivil Toplum Örgütlerinin de içerisinde bulunduğu Akhisar Üniversitesi Derneği, Sigara Fabrikası içerisinde yapılan okul binası inşaatına başladı...

Salih Hızlı kentsel dönüşüm planını açıkladı!

Büyükşehir yasası ile birlikte Köylerin de Akhisar Belediyesine bağlanmasının bir fırsat olduğunun altını çizen Başkan Hızlı; yapılacak projelerin artık daha geniş anlam ifade etmesi gerektiğini dile getirdi...

Akhisar 'da tarihi dokular canlanıyor!

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, her ay yerel ve ulusal basın mensupları ile yaptığı olağan toplantısını restorasyonu Akhisar Belediyesi tarafından tamamlanan tarihi Zeynelzade Kütüphanesinde düzenledi.

Salih Hızlı akhisar Haberi

Salih Hızlı akhisar

Salih Hızlı kimdir?

Salih Hızlı, 24 Ocak 1968 tarihinde Akhisar’da doğdu. İlk Okulu Cumhuriyet İlkokulunda, Orta Okulu Atatürk Orta Okulunda, Liseyi Akhisar Lisesinde tamamladı. 


Yüksek Öğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümünde bitirdi.


İş hayatına 1989 yılında Akhisar’da Mühendislik hizmeti ile başladı. Askerlik dolayısıyla bir yıl ara verdiği iş hayatına müteahhitlik ve mühendislik yaparak devam etti. Mimar olan eşi ile 1993 yılında evlenen Salih Hızlı iki çocuk babasıdır.


Adalet ve Kalkınma Partisinde göreve Kurucu Başkan Yardımcısı olarak başladı. Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığı kongre sonrası da devam etti. 


Ayrıca İnşaat Mühendisleri Odası Akhisar Temsilciliği ve Spastik Özürlüler Derneği Yönetim Kurulu Üyelikleri...