07 / 05 / 2024

Salih İleri Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm adres

Salih İleri Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm adres

Salih İleri Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih İleri tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile Sarıyer, Büyükdere Mahallesi, Dolunay Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal İşçi tarafından kuruldu.

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Mustafa Avcı ve Tansu Salih Edgüer ortaklığında kuruldu.

İleri Tera Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İleri Tera Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray İleri tarafından kuruldu.

İleri Tera Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

İleri Tera Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray    İleri tarafından kuruldu.

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Cebiroğlu, Hasan Salih ve Taha Yasin Akçay ortaklığında kuruldu.

İdeal Mimarlık Harita İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Mimarlık Harita İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Doğukargın tarafından kuruldu.

Pin Bodrum Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Pin Bodrum Mimarlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Özdemir, Emre Şapcı, Fikret Erdem Sungay ve Salih Küçüktuna ortaklığında kuruldu.

Kristal Mba Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Turizm E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Kristal Mba Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Turizm E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bora Yıleri ve Selçuk Gemici tarafından kuruldu.

Kozmim Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Kozmim Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Öztürk ve Yunus Emre Karagöz tarafından kuruldu. 

Mk29 Yapı Mühendislik Mimarlık Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk29 Yapı Mühendislik Mimarlık Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Şimşek, Salih Şimşek ve Hamza Şimşek ortaklığında kuruldu. 

Bakırküre Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırküre Mimarlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Gürhan Bakırküre tarafından kuruldu. 

Msi Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msi Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Semiz, İsmail Baltacıoğlu ve Salih Tataroğlu ortaklığında kuruldu.

Sultans Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultans Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi Salih Tapan tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Salih İleri Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm adres Haberi

Salih İleri Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm adres

Salih İleri Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih İleri tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Salih İleri Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.     Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.     Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.     Türkiye sınırları içinde veya yabancı...