02 / 05 / 2024

Salih Kuzu gayrimenkul sektörü açıklaması

Salih Kuzu gayrimenkul sektörü açıklaması

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu'nun gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Enflasyondan kaçan bize geliyor' başlıklı yazısı...

Salih Kuzu: Gayrimenkul sektörü Türk ekonomisinin lokomotifi!

2015 yılında inşaat sektöründe son yıllarda görülen hareketliliğin devam edeceğini öngören Dekar DK Yönetim kurulu Başkanı Salih Kuzu, "Gayrimenkul sektörü son yıllarda Türk ekonomisinin lokomotifi oldu" dedi

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Emre Koç Emlak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Salih Emre Koç tarafından kuruldu.

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Salih Öztürk ve Rıdvan Bural ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Salih Aslan Gönlüşener ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ultra Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Murat Kadri Padar ve Salih Develi ortaklığında kuruldu.

Deep Property Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deep Property Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Salih İşeri tarafından kuruldu.

Scc Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Scc Gayrimenkul Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Salih Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Asil Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Asil Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Salih Eyidoğan tarafından kuruldu.

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

H Bayraktar Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mustafa Bayraktar, Bahaettin Tatoğlu, Mehmet Bayraktar, Betül Bayraktar, Selim Kan Karaşıklı ve Mustafa Salih Eser ortaklığında kuruldu.

Access Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Access Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Gülfen Genç Ayvaz ve salih Altınışık ortaklığında kuruldu.

Salih Kuzu gayrimenkul sektörü açıklaması Haberi

Salih Kuzu gayrimenkul sektörü açıklaması

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu'nun gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın 'Enflasyondan kaçan bize geliyor' başlıklı yazısı...

DEKAR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, yaşanan kur dalgasının gayrimenkul sektörüne yansımasını irdeledi:

- Gayrimenkulde elinde stok olanlar iyi fiyatla satış şansı yakaladı. Mevduat faizlerinde indirim olsa da, bu düşüş henüz kredi faizlerine yansımadı.

Üst segment projelerde satışların iyi gittiğini vurguladı:

- 3 milyon lira ve üstü fiyatı olan projelere talep var. Yani, üst gelir grubu alım yapıyor. Bir anlamda enflasyondan kaçan bize geliyor.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanvekili İrfan Aşçıoğlu araya girdi:

- Maliyetimiz dolarla oluşuyor, satışı TL ile yapıyoruz. Son projemize başlarken dolar 7.20 lira idi. Projemizin yüzde 50’sini o günlerde...