04 / 05 / 2024

Salih Sağında 18 mart çanakkale zaferi mesajı

Salih Sağında 18 mart çanakkale zaferi mesajı

SALİH SAĞINDAKuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale şehitlerini anma günü için bir mesaj yayınladı.

Gençlere verilecek işsizlik maaşı: 18-26 yaş arasına 2.500 TL nakit desteği!

Millet İttifakı, gençlere devlet desteği kapsamında 18-26 yaş aralığındaki herkese aylık 2.500 TL ödeme yapılacağı sözü verdi. Seçim öncesi vaatler arasında yer alan bu müjde, gençler arasında sevinçle karşılandı.

Volkswagen Golf’e bu ay gelen zam oranı herkesi şaşırttı! Volkswagen Golf ne kadar zamlandı? Özellikleri neler?

Volkswagen Golf modellerine mayıs ayı kapsamında 18.600 TL’den başlayan fiyatlarla zam geldi. Peki Volkswagen Golf’ün mayıs ayı fiyatları ne kadar? İşte 4 Mayıs 2023 fiyat listesi...

ING Bank'tan faizsiz kredi fırsatı! 5000 TL krediyi ATM'den çekilebilir

ING Bankası, kampanya kapsamında 18 yaşını dolduran herkes, ING Bankası'ndan 5000 TL faizsiz nakit avans alabilecek. Kampanyanın merak edilen detayları haberimizde...

Zam gelmedi! Philips 5000 serisi 5'i 1 arada saç şekillendiriciyi 500 TL indirimle alın! 18 Ocak 2023 fiyat listesi…

Philips 5000 serisi 5'i 1 arada saç şekillendiricide online özel 500 TL indirim yapılıyor. İşte Philips 5000 serisi 5'i 1 arada saç şekillendirici 18 Ocak 2023 fiyat listesi…

BES'te reşit olmayan katılımcılar arttı!

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) uygulamasında 18 yaş altı katılımcı sayısı 552 bin kişiyi aştığını açıkladı.

Konya'da 18 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yeni bir arsa sahibi olmak isteyenlerin merakla beklediği Aralık 2022 ihale ilanlarını peş peşe yayımlıyor. İlanlar arasında 18 bin TL'ye satışa çıkan konut imarlı arsa da bulunuyor.

Euro neden yükseliyor? Sorusunun yanıtı belli oldu! Euro kurunda son dakika gelişmeleri...

Dolar/TL kuru yerinde sayarken, euro son iki ayda ciddi yükseliş gösterdi. Ekim ayında 18,12 liradan işlem gören euro şu anda 19,50 TL'ye geldi. Peki euro neden yükseliyor? İşte euro kurunda son dakika gelişmeler.

Dolar bugün ne kadar? 17 Ekim 2022 dolar kaç lira? İşte dolardaki son durum!

Dolar 112,9 seviyesindeyken, euro ve dolar dengesi yüzde 0,3 değer kazancıyla 0,9750'den işlem görüyor. Dolar - TL haftanın ilk gününde 18,58 liradan seyrediyor. Kur ekim ayı başında 18,61 lirayla tüm zamanların en yükseğini görmüştü. Peki dolar bugün kaç TL?

Fırtına değil kasırga geliyor! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar yarından sonra böyle olacak

Dolar ve euro uzun zaman sonra Türk Lirası karşısında 18 TL seviyelerine geldi. ABD faiz kararından sonra tüm gözler güçlenen dolara çevrilmişken Türkiye'de dolar kurunda fırtına değil kasırga yaratacak açıklama geldi.

19 Temmuz 2022 itibarıyla dolar 2022 yılının zirvesini gördü! İşte doların yükselmesinin olası altı sebebi

2021 yılının son ayında 18 TL seviyelerini gören ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni mevduat sistemini açıklaması ile 12 TL’lere kadar düşen dolar, 2022 yılının zirvesini gördü.

Kur Korumalı Mevduat bütçe açığının yarısını oluşturdu! Haziran'da rekor kırdı

Doların geçtiğimiz 2021 yılının son ayında 18 liraya yükselmesi sonrasında devreye alınan Kur Korumalı Mevduat hesaplarının bütçeye maliyetinin kaç lira olduğu ortaya çıktı. Bütçedeki açığın yarısını KKM hesaplarının oluşturduğu tespit edildi.

Herkes bu sorunun cevabını arıyor! Dolar neden yükseliyor?

Dolar/TL aralık ayında 18 liraya kadar yükseldi. Kur korumalı Mevduat sistemi ile 12 TL seviyesine kadar gerileyen dolar şu anda 17,24 TL oldu. Peki dolar neden yükseliyor?

İslam Memiş Doların göreceği rakamı açıkladı tarih verdi

Ünlü ekonomist ve piyasa analisti İslam Memiş, dövizdeki dalgalanmanın devam edeceğini dile getirirken, doların aralık ayında 18 lirayı yeniden test edeceğini bu sınırın aşılmasının ardından ise dolar/TL’nin 20 lirayı göreceği yorumunda bulundu. 

Salih Sağında 18 mart çanakkale zaferi mesajı Haberi

Salih Sağında 18 mart çanakkale zaferi mesajı

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında'nın,18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale şehitlerini anma günü mesajı..


“18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir. Bu tarih, gerek taarruz gerekse savunma savaşlarının başarılarıyla dolup taşan Türk kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından biridir. Kuyaş olarak; sevinç ve coşkuyla kutladığımız Çanakkale Zaferi'nin 101 yıldönümünde, bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve Türk milletinin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimizi minnet ve saygıyla...