15 / 05 / 2024

salih sağır özgeçmiş

salih sağır özgeçmiş

Samsun Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Salih Sağır kimdir? Salih Sağır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Sağır, ne zamandan beri Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira bedeli 5 yıl dolmadan artırılabilir mi? 

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan tartışmalar çığ gibi büyürken, kira bedelinin 5 yıl dolmadan artırılıp artırılamayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki kira bedeli 5 yıl dolmadan artırılabilir mi? 

Ünlü mimar sordu: Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? Bu çirkine olan merakımız sizce neden? 

Ünlü mimar Şenol Gökner resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? bu çirkine olan merakımız sizce neden?" diye sordu. İşte Şenol Gökner'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Ev sahipleri zengin, kiracılar yoksul mu? Mağdur ev sahibinden Bakan Tunç'a yüzde 25 zam sınırı tepkisi!

Ev sahipleri, sosyal medya üzerinden sık sık kiracılarıyla yaşadıkları anlaşmazlıkları dile getiriyor. Peki yüzde 25 kira sınırı adil mi? İşte mağdur bir ev sahibinin X hesabından yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Türkiye'de devlet memuru sayısı düşürülmeli mi? Anketten şaşırtan cevap!

Türkiye'de devlet memuru sayısının fazla olup olmadığı zaman zaman gündeme geliyor. 357,3 bin takipçili mühendis, X sosyal medya hesabından 'Türkiye'de devlet memuru sayısı düşürülmeli mi?' anketi yaptı. İşte o ankete verilen cevaplar ve vatandaşların yorumları...

15 dakikada yüzde 100 şarj olan Xiaomi Mi 11T Pro'ya görülmemiş dev indirim! 27 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Teknoloji devi Xiaomi'den kaçırılmayacak fırsat: Xiaomi Mi 11T Pro, 15 dakikada yüzde 100 şarj olma özelliğiyle dikkat çekiyor! Üstün performans ve şık tasarımıyla göz kamaştırıyor. Mi 11T Pro, sınırlı süreli dev indirimle PTTAVM'de...

Son teknoloji sahibi BMW İ7'ye büyük ilgi! Mayıs ayında zam gelmedi

BMW, yenilikçi teknolojileri araçlarına entegre etmesiyle tanınır. i7'nin modern ve bağlantılı bir sürüş deneyimi sağlayan gelişmiş bilgi-eğlence sistemleri, sürücü yardım özellikleri ve bağlantı seçenekleri içermesi muhtemeldir.

Bu sefer kaçıran çok üzülür! Akbank o kampanyayı yine başlattı! Acele edin 1500 TL'yi alın

Ülkemizde hatırı sayılır geçmişe sahip olan ve bu zamana kadar faaliyet gösteren en içerikli bankalardan birisi olan Akbank yeni kampanyasını ilan etti. Müşterilerinin en sevdiği kampanyalardan olan davet ettikçe kazandıran kampanya başladı. Akbank aracılığı le müşterilere 1500 TL ödeme yapılıyor.

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hs Sağır İnşaat Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Hülya Sağır ve Alper Muammer ortaklığında kuruldu.

Fahiş ev kiralarına karşı 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' önerisi!

Kiralık ile satılık evlerde fiyatlar gün geçtikçe katlanıyor. Peki konutta fiyatlar 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' ile düşürülebilir mi?

Altın fiyatları yükselmeye başladı peki 2023'te dolar duracak, altın yürüyecek mi? Euro, dolar ve altında neler olacak?

Fed'in faiz artırımını yavaşlatması ve 2023 yılında durdurması ihtimali üzerine altın fiyatlarında başlayan yükseliş 2023 yılı boyunca devam edecek mi? Euro ve dolarda neler olacak? İşte beklentiler..

Yürüyerek 1000 dolar kazanın! Sweatcoin nedir, nasıl kullanılır, ücretli mi?

Sweatcoin adlı uygulama ile yürüyerek 1000 dolar kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sadece yürümek! Sweatcoin Nedir, Nasıl Kullanılır, Ücretli mi? İşte bütün detaylar...

Tarla nasıl arsaya dönüştürülür?

Tarla nasıl arsaya dönüştürülür? Tarla arsaya dönüştürülebilir mi? İşte merak edilen soruların detayları!

3 bin liraya çamaşır makinesi mi olur demeyin! A101’de çamaşır makinesi çılgınlığı! 7 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin uygun fiyatları ve kalitesi ile çok sevilen marketi A101’de piyasada fahiş fiyatlara satılan çamaşır makinelerinde indirim geldi. A101’de SEG marka çamaşır makinelerini 3 bin Türk Lirası’na alabilirsiniz. İşte detaylar…

salih sağır özgeçmiş Haberi

salih sağır özgeçmiş

Salih Sağır kimdir?

Salih Sağır, 1958 Yılında Trabzon’da Doğdu. İlk Orta ve Lise Öğrenimini Trabzon’da Tamamladıktan Sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 1981 Yılında Mezun oldu. 

1984 Yılında Van Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Göreve Başladı ve 1984-1995 Yılları arasında burada Kontrol Mühendisi , Şube Müdür Vekili ve İl Müdür Vekili Olarak Görev Yaptı. 

1995 Yılında Samsun Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Atandı. Samsun Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi , Şube Müdür Vekili ve İl Müdür Yardımcısı Olarak Görev Yaptı. 

2010 Yılında Sinop İline Bayındırlık ve İskan Müdürü Olarak Atandı. 2 Yıl İl Müdürlüğü Görevini Yürüttükten Sonra 2012 Yılında Bakanlık Müşaviri Olarak Ankara’da Göreve başladı.

31 Temmuz 2013 Tarihinde Samsun Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Olarak Atandı.

Evli ve İki Çocuk...