21 / 05 / 2024

Salih Zeki Salihoğlu

Salih Zeki Salihoğlu

Mast Zemin İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Volkan Kazova, Salih Zeki Salihoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da Salih Zeki Altun tarafından kuruldu.

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de Bayram Altaş ve Osman Zeki Karaismailoğlu ortaklığında kuruldu.

Sefin Grup Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefin Grup Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki tarafından kuruldu.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki Salihoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Karaismailoğlu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaismailoğlu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Yıldız ve Zeki Karaismailoğlu tarafından kuruldu.

İntegral Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İntegral Turizm İnşaat Anonim Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Hacısalihoğlu tarafından kuruldu.

Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi inşaatında son durum!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin katkılarıyla yapılan "Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi"nin inşaatı devam ediyor. TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, inşaat alanında incelemelerde bulundu...

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efendioğlu ve Zeki Efendioğlu tarafından kuruldu. 

İHH’nın İdlibler için başlattığı “briket ev” kampanyasına destek verildi!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı İdlibliler yardım etmek adına briket ev kampanyası başlatıldı.İHH Suriye Çalışmaları Koordinatörü Zeki Tahiroğlu"Suriye-Türkiye sınırına yakın bölgelerde kurduğumuz çadırlara alternatif olarak briket evler yapıyoruz."dedi.

Salih Zeki Salihoğlu Haberi

Salih Zeki Salihoğlu

Mast Zemin İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Volkan Kazova, Salih Zeki Salihoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


Mast Zemin İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1-Şirket yurtiçinde ve yurtdışında inşaat işleriyle ilgili zemin etüd , kazıklı temel, fore kazık işleri yapmak, yaptırmak, projelendirme hizmetlerinde bulunmak, bu hizmetlerle ilgili hertürlü makine ve ekipmanlarını ve yardımcı malzemelerini almak, satmak, ithalatını ve ihracatını yapmak  2-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. 3-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 4-Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje,...