19 / 05 / 2024

salihli cezaevi

salihli cezaevi

Manisa'nın Salihli ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan 60 yıllık cezaevinin yıkımına başlandı.

Manisa Salihli'deki 60 yıllık cezaevi yıkılıyor!

Manisa'nın Salihli ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan 60 yıllık cezaevinin yıkımına başlandı.

Bayrampaşa Cezaevi imar planları neden iptal edildi?

2008 yılında yıkılan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) kentsel dönüşüm alanı ilan ettiği Bayrampaşa Cezaevi arazisi için hazırlanan imar planları iptal edildi.

Bayrampaşa Cezaevi imar planı neden iptal edildi?

Bayrampaşa Cezaevi arazisi için hazırlanan imar planları, İstanbul 9. İdare Mahkemesi tarafından ‘şehircilik ilkeleri, planlama esasları ve tekniklerine ve hukuka uygun olmadığı' gerekçesiyle iptal edildi

Bayrampaşa cezaevi planı 3. kez iptal edildi!

Hayata Dönüş Operasyonu olayıyla hafızalara kazanan "Eski Cezaevi Alanı" ilişkin planlar 3. kez iptal edildi. 150 bin metrekarelik projede konut, okul, hastane, kültür merkezi, cami otopark ve kent meydanı yer alıyor.

Bayrampaşa Cezaevi imar planları iptal edildi!

Bayrampaşa Cezaevi arazisi için hazırlanan imar planları, İstanbul 9. İdare Mahkemesi tarafından 'şehircilik ilkeleri, planlama esasları ve tekniklerine ve hukuka uygun olmadığı' gerekçesiyle iptal edildi

Salihli'de işsizlik OSB ile bitecek!

Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli Organize Sanayi Bölgesi 2. etap kamulaştırma çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kentte yeni iş alanlarının kazandırılacağını söyledi.

Bayrampaşa'da eski cezaevi alanı için iptal kararı!

Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi'nden yapılan açıklamada Bayrampaşa İlçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alana ilişkin kentsel dönüşüm amaçlı imar planlarının İstanbul 9. İdare Mahkemesi'nce verilen kararla iptal edildi

Bayrampaşa'da eski cezaevi alanı için iptal kararı!

Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi'nden yapılan açıklamada Bayrampaşa İlçesi İsmetpaşa Mahallesi'nde "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alana ilişkin kentsel dönüşüm amaçlı imar planlarının verilen kararla iptal edildiği belirtildi.

Bayrampaşa eski cezaevi alanı imar planları iptal edildi!

Bayrampaşa İlçesi, İsmetpaşa Mahallesi`nde, "Eski Cezaevi Alanı" olarak bilinen alana ilişkin Kentsel Dönüşüm amaçlı imar planları, İstanbul 9. İdare Mahkemesi`nce verilen karar ile İptal edildi.

Tarihi Sinop Cezaevi restore ediliyor!

Sinop'un Selçuklular tarafından alınışının anısına Sultan İzzettin Keykavus tarafından yaptırılan iç kalede yer alan, 120 yıl cezaevi olarak kullanıldıktan sonra boşaltılan Sinop Cezaevi'nin restore edilmesi için çalışma yürütülüyor.

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir grubu fiyat listesi!

TOKİ Manisa Salihli Taytan alt gelir grubu fiyat listesi dairelerin konumlarına bağlı olarak değişiyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürüteceği projede başvurular devam ediyor.

Alt gelir grubu TOKİ Manisa Salihli Taytan başvuruları!

Alt gelir grubu TOKİ Manisa Salihli Taytan başvuruları bugün başlıyor. Daire fiyatları 73 bin 633 TL'den başlangıç gösteren projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL kabul ediliyor.

TOKİ Manisa Salihli Taytan başvuruları bugün başladı!

TOKİ Manisa Salihli Taytan başvuruları bugün başladı. Daire fiyatlarının minimum 73 bin 633 TL olarak belirlendiği projede 240 ay vade imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.

salihli cezaevi Haberi

salihli cezaevi

Kurtuluş Mahallesi'ndeki 6 bin metrekarelik alana 1956 yılında yapılan Adalet Bakanlığı Salihli C Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu, geçtiğimiz yıl Durasıllı Mahallesi'ne T tipi kapalı ve açık ceza infaz kurumu olarak taşındı. Cezaevinin Durasıllı Mahallesi'ne taşınmasının ardından atıl durumda olan 60 yıllık eski cezaevinin ise Salihli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkımına başlandı. Yıkımın yaklaşık 10 gün devam edeceği öğrenildi. 


Yıkımına başlanan cezaevinde Başkan Yardımcıları Yalım Şenkaya, İbrahim Karaca ve Mahmut Süreyya Karaoğlu ile birlikte incelemelerde bulunan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, mahalle halkının atıl durumdaki yerden rahatsız olduğu için binanın yıkıldığını söyledi. Başkan Kayda, "1956 yılında hizmete giren Salihli C Tipi Cezaevi, yeni binasına taşınmasının ardından burası atıl vaziyette kaldı. Yıkımına başlanan alanda Salihli Belediyesi ve hâzineye ait...