30 / 04 / 2024

Salihli Çınarlı Park

Salihli Çınarlı Park

Manisa Salihli Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar sonucunda, merkez ve kırsal mahalleler düzenleniyor. Belediye bu kapsamda Çınarlı Parkı’nın yan ve ön kısımları genişletti.

Manisa Salihli'de yeni yeraltı otoparkı açıldı!

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Salihli Belediyesi'nden 1 yıllığına kiralık 17 gayrimenkul!

Salihli Belediyesi işyeri, kahvehane, çay bahçesi, restorant, kahvehane, mesken ve park alanı vasıflı 17 adet gayrimenkulü 1 yıllığına kiraya veriyor..

Manisa Salihli Prestij Cadde'deki dönüşüm tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Salihli Belediyesi, şehrin işlek caddelerinden olan Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirdiği prestij caddesi dönüşüm çalışmalarını tamamlıyor.

Manisa Salihli'de peyzaj çalışmaları tam gaz!

Manisa Salihli Belediyesi’nin başlattığı çalışmalar sonucunda, merkez ve kırsal mahalleler düzenleniyor. Belediye bu kapsamda Çınarlı Parkı’nın yan ve ön kısımları genişletti.

Gaziantep'te AVM yıkılıp yerine Çınarlı Park yapıldı!

Gaziantep'te bedesten AVM'nin yıkılarak, yerine park yapılması çevre esnafının yüzünü güldürdü. Parkın açılması ve meydanın hareketlenmesiyle birlikte işlerinin de açılacağını düşünen esnaf Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Salihli Sebahattin Gülsoy Parkı açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediyesi tarafından yaptırılan Sebahattin Gülsoy Parkı’nın açılış törenine katıldı. Parkın açılışında konuşan Başkan Ergün, Salihli Belediyesi’ne teşekkür etti.

Gaziantep'te AVM'nin yerine Çınarlı Parkı yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kent merkezinde Beğendik'e ait 5 bin metrekarelik AVM'nin yıkılarak yerine park yapılmasına ilişkin, "Her şey para değil, AVM yerine çocukluğumun 'Çınarlı Parkı'nı yapacağım" dedi.

Gaziantep‘te AVM binası yıkılarak parka dönüştürülecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 100. Yıl Parkı’nın içinde bulunan alışveriş merkezi binasını yıkıp, altı kısmında 3 katlı otopark olan meydan ve çınarlı park yapacaklarını ifade etti.

İzmir 15 Mart'ta Çınarlı Kent Park'a kavuşuyor!

İzmir’in yeşille buluşması tüm hızıyla devam ediyor. Konak Belediyesi’nin kente nefes aldıran projeleri birbiri ardına hayata geçiyor. Konak Belediyesi’nin doğa dostu projesi ‘Çınarlı Kent Parkı’ İzmir halkıyla buluşuyor...

Manisa Kenan Evren Parkı'nın ismi Mehmetçik Parkı oldu!

Manisa Salihli Belediye Meclisi’ nin aralık ayı olağan toplantısında Manisa' nın Salihli ilçesindeki Kenan Evren Parkı’ nın isminin " Mehmetçik Parkı " olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı...

Smyrna Park İdea Yapı 'da 120 ay 0 faiz! 975 bin liraya 4+1!

Smyrna Park İdea Yapı 'dan 120 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor, Narlıdere'de yükselen Smyrna Park alışveriş merkezlerine 3 kilometre mesafde yer alıyor

İzmir Smyrna Park Narlıdere 'de 1 milyon 400 bin liraya 4+1!

İzmir Smyrna Park Narlıdere 'nin fiyatları 400 bin liradan başlıyor 120 konutun yer aldığı proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

Smyrna Narlıdere Park 'ta 120 ay 0 faizle! 400 bin liraya!

Smyrna Narlıdere Park 'ta satışlar devam ediyor, Smyrna Narlıdere Park 'tan konut sahibi olmak isteyenler 120 aya varan 0 faiz imkanından faydalanabiliyor

Salihli Çınarlı Park Haberi

Salihli Çınarlı Park

Manisa Salihli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından, Gökeyüp Mahallesine çocuk oyun grubu kazandırıldı. Çocuk oyun grubunun bulunduğu alanda tesviye çalışması yaparak kum havuzu oluşturan ekipler, parkın etrafını istimlak duvarı ve demir korkuluklarla çevirerek çocukların güvenli bir ortamda oyun parkından faydalanmasını sağladı. Pazar pazarına ağaç dikildi Organize Sanayi Bölgesinde 200 metrekarelik alanda çim ekme çalışması yapan ekipler, belirli alanlara farklı desenlerde çiçek parterleri oluşturarak estetik bir görünüm kazandırdı. Atatürk Caddesinde kurulan Pazar pazarı çevresine 17 adet zakkum ve 13 adet alev ağacı dikimini tamamlayan ekipler, yeni Kamyon garajında ise ağaç ve çok yıllık bitkiler dikerek peyzaj düzenlemesi gerçekleştirdi. Çınarlı Parkı’nın yan ve ön kısımları genişletilerek taş döşeme işlemi yapıldı. Ayrıca çocuk oyun grubunun bulunduğu alana 135 metrekare kauçuk...