12 / 05 / 2024

Salihli Durasıllı 2. Etap Belediye Projesi

Salihli Durasıllı 2. Etap Belediye Projesi

Salihli Durasıllı 2. Etap Belediye Projesi başvuruları 30 Ağustos'a kadar devam edecek. Dairelerin 90 bin 625 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede 2+1 konutlar bulunuyor.

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler güncel konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Kredi ile ev almayı düşünenler en çok '  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?' sorusunu merak ediyor. İşte  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ve güncel konut kredisi faiz oranları...

2 yıllık bina için hayrete düşüren bilirkişi raporu: Üniversite tarafından incelenmesi gerekiyormuş!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, 2 yıllık bir binanın görsellerine yer vererek, bina için bilirkişiden rapor alındığını, raporda bu binanın Üniversite tarafından incelenmesi gerektiğinin belirtildiğini söyledi. İşte o bina ve yorumlar...

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

2024 pasaport ücretleri belli oldu! 1,2,3 ve 10 yıllık pasaport ücretleri ne kadar oldu?

2024 yılı pasport ücretleri belli oldu. Peki 1,2,3 ve 10 yıllık pasaport ücretleri ne kadar oldu? İşte güncel pasaport ücretleri...

Tadilat için başladığı evinin altından 2 bin yıllık yer altı şehri çıktı!

Kayseri'de Mimar Sinan'ın evinin bulunduğu sokakta oturan Mustafa Halıcıoğlu, 5 yıl önce tadilatına başladığı evinin altında 200 metre uzunluğunda 2 bin yıllık yer altı şehri buldu.

ŞOK’tan eylül indirimleri geldi! Çay makinesi 289 TL’ye, akıllı ızgara 2 bin 299 TL’ye, doğrayıcı 349 TL’ye düştü!

ŞOK’ta büyük ses getirecek indirim kampanası 5 Eylül’e kadar devam edecek. Buna göre çay makinesi 289 TL’ye, akıllı ızgara 2 bin 299 TL’ye, doğrayıcı 349 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

Pasaport ücretleri tek tek açıklandı: 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Pasaport ücretleri için 50 oranında zam yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, pasaport ücretleri tek tek açıklandı. Peki 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Sanayi üretimi Mayıs ayında aylık yüzde 1,1 artarken, yıllık yüzde 0,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, sanayi üretim endeksi, Mayıs ayında aylık bazda yüzde 1,1 artış gösterirken, yıllık bazda yüzde 0,2 düşüş gösterdi.

Garmin Swim 2 Multisport Siyah Akıllı Saat ne kadar, kaç TL oldu? İşte 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Garmin Swim 2 Multisport Siyah Akıllı Saat fiyatı merak ediliyor. Peki Garmin Swim 2 Multisport Siyah Akıllı Saat ne kadar, kaç TL? İşte Garmin Swim 2 Multisport Siyah Akıllı Saat  1 Temmuz 2023 fiyat listesi...

VIOMI V5 Pro Akıllı Robot Süpürge'de 2 bin TL indirim! İşte 24 Haziran 2023 fiyat listesi

VIOMI V5 Pro Akıllı Robot Süpürge fiyatında 2 bin TL indirim uygulandı. Peki VIOMI V5 Pro Akıllı Robot Süpürge'nin indirimli fiyatı ne kadar oldu? İşte VIOMI V5 Pro Akıllı Robot Süpürge 24 Haziran 2023 fiyat listesi...

Üniversite 2 yıllık ve 4 yıllık bölümler neler? YKS (TYT-AYT-YDT) puan türü ile nasıl yerleşilir?

ÖSYM tarafından gerçekleştiren YKS maratonu sona erdi. Bu kapsamda öğrenciler üniversite 2 yıllık ve 4 yıllık bölümlerin neler olduğunu sorguluyor.

Sanayi üretimi Nisan ayında aylık yüzde 0,9, yıllık yüzde 1,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Sanayi üretim endeksi, Nisan ayında aylık bazda yüzde 0,9, yıllık bazda yüzde 1,2 azalış gösterdi.

Salihli Durasıllı 2. Etap Belediye Projesi Haberi

Salihli Durasıllı 2. Etap Belediye Projesi

Salihli Durasıllı 2. Etap Belediye Projesi başvuruları 30 Ağustos 2015 tarihine kadar uzatıldı. Projede 84,40 metrekare büyüklükte 2+1 evler yer alıyor. 


Toplam 64 adet konutun satıldığı Salihli Durasıllı 2. Etap Projesi Manisa-Salihli Belediye Başkanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor. 


Talep örgütlemesi yöntemiyle geliştirilen Salihli Durasıllı 2. Etap TOKİ Evleri fiyatları 90 bin 625 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Salihli Durasıllı 2. Etap Belediye Projesi başvuruları için 4 bin TL başvuru bedeli ödeniyor. Projenin başvuru ve satışişlemleri, T.C. Ziraat Bankası A.Ş.'nin Manisa-Salihli Şubesi aracılığıyla türütülüyor. 


Satış duyurusu için