15 / 05 / 2024

Salihli evsel atıksu arıtma tesisi inşaatı ne zaman bitecek

Salihli evsel atıksu arıtma tesisi inşaatı ne zaman bitecek

İnşaatının yüzde 87'si tamamlanan arıtma tesisi yapımı hızla ilerliyor. Kanalizasyon hattı yapımında ilçeye 6 bin 527 metre kanalizasyon şebeke hattı, 3 bin 922 metre kanalizasyon toplayıcı hat imalatı yapıldı.

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’da evsel nitelikli atıksuların çevreye ve insan sağlığına zarar vermemesi için inşa ettiği atıksu arıtma tesisinin yüzde 60’ı tamamlandı.

Manisa Durasıllı Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Salihli’de bulunan ve çalıştırılmayan Durasıllı Atıksu Arıtma Tesisi’ni vatandaşların hizmetine kazandırdı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nde son durum!

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nde, Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte Soma’daki evsel atıklar çevreye zararlı unsur olmaktan çıkacak.

Salihli Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nce (MASKİ) 25 milyon liraya yaptırılan Salihli Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı.

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi.

Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi.

Uşak OSB Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi hizmete girdi!

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi İlave Havalandırma Havuzları Proje Tanıtım Ve Kapanış Toplantısı Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB)Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım başkanlığında yapıldı.

İznik Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Büyükşehir Belediyesi'nden geçen yaklaşık 38 milyon liralık Membran Teknolojili Atıksu Arıtma Tesisi ve kanalizasyon hattı imalatları tamamlanarak hizmete açıldı.

Alaca Atıksu arıtma tesisi proje işi ihalesi 2 Kasım'da!

Alaca Atıksu Arıtma Tesisi Kesin Proje Hazırlanması İşi, iller Bankası AŞ. Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığınca 2 Kasım 2015 tarihinde ihale ediliyor.

Tekirdağ Evsel Atık Su Arıtma Tesisi'nin açılışı gerçekleşti!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayrabolu ilçesinde yaptırılan İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Tesisleri ile Evsel Atık Su Arıtma Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ Evsel Atık Su Arıtma Tesisi açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKÎ) tarafından Hayrabolu'da yapımı tamamlanan İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Tesisleri ile Evsel Atık Su Arıtma Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Salihli evsel atıksu arıtma tesisi inşaatı ne zaman bitecek Haberi

Salihli evsel atıksu arıtma tesisi inşaatı ne zaman bitecek



Maliyeti 15 milyon TL'yi bulan dev yatırım tamalandığında 140.000 nüfusa hizmet verecek kapasitede olacak.



İnşaatının yüzde 87'si tamamlanan arıtma tesisi yapımı hızla ilerliyor. Kanalizasyon hattı yapımında ilçeye 6 bin 527 metre kanalizasyon şebeke hattı, 3 bin 922 metre kanalizasyon toplayıcı hat imalatı yapıldı. Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, Salihli'de altyapı hizmetlerinin hızla ilerlediğini ve yaklaşık 15 milyon lirayı bulan Arıtma Tesisi inşaatının aralıksız devam ettiğini söyledi. 


Temeli 30 Ekim 2012'de atılan Salihli Evsel Atıksu Arıtma Tesisi'nin 140 bin eşdeğer nüfusa hizmet verecek şekilde ileri biyolojik sistemde tasarlandığım ifade eden Mustafa Uğur Okay, "Tesis inşaatı için öncelikle jet grout sistemi ile tüm inşaat alanının zemin iyileştirme çalışması yapılmıştır. Tesisin inşaat kısmı yüzde 87 oranında tamamlandı" dedi. Arıtma inşaatı kapsammda deşarj yeri...