02 / 05 / 2024

Salihli Mahalleri asfalt çalışması

Salihli Mahalleri asfalt çalışması

Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesi Çökelek, Pazarköy, Kemerdamları, Kurttutan, Kemerköy ve Kale güzergahında mahalleleri birbirine bağlayan yolda asfalt çalışmasına başladı.

Salihli Yılmaz Mahallesi asfaltlanıyor!

Salihli Belediyesi, Yılmaz Mahallesindeki bağlantı yollarını sathi kaplama asfalt ile buluşturdu. Salihli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalarla birlikte mahalle yoluna toplam 15 kilometre uzunluğunda asfalt atıldı.

Manisa Salihli'ye 302 kilometre asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli’nin Yeşilova Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla buluştu. Yeşilova sakinleri, 40 bin metrekarelik kilit parke taşının da döşenmesiyle Başkan Cengiz Ergün’ü mahalle girişinde sevinçle karşıladı.

Manisa Salihli yollarına büyükşehir eli değdi!

İl genelinde yoğun bir şekilde asfalt çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli’de Bektaşlar, Karasavcı ve Çapaklı mahallelerini birbirine bağlayan 10 kilometrelik yolda asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir'den 340 kilometre asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı asfalt programı kapsamında Salihli’de planladığı 340 kilometre asfalt yol hedefini gerçekleştirmek için, ilçenin her noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Salihli'ye 340 kilometre asfalt!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Salihli ilçesinde de asfalt hamlesi hız kazanırken, yürütülen çalışmaları Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü yerinde inceledi.

Manisa Salihli’nin Mahalleleri'nde asfalt çalışmaları başladı!

Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesi Çökelek, Pazarköy, Kemerdamları, Kurttutan, Kemerköy ve Kale güzergahında mahalleleri birbirine bağlayan yolda asfalt çalışmasına başladı.

Günsan Asfalt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsan Asfalt İnşaat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Beykoz'da, Mehmet Şamil Sandıkçı Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Eski Edirne Asfaltı Çilingir Yolu arası viyadükleri için imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy İlçesi, Eski Edirne Asfaltı Çilingir Yolu Arası Viyadükleri ile Bağlantı Yolları Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Manavgat Asfalt Plentinin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’ta kuracağı asfalt plentinin temelini attı, yapımına başlanan Manavgat İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Büyükçekmece Köprüsü’nde asfalt çöktü!

ŞİDDETLİ lodosun yol açtığı dalgalar, E-5 Karayolu üzerindeki Büyükçekmece Köprüsü’nde asfaltı çökertti. E-5’in Edirne istikameti uzun süre trafiğe kapandı. Yol, yapılan çalışmalar sonucu yaklaşık 2,5 saat sonra kısmen trafiğe açıldı.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla çalışan Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüm yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Kestel'de asfalt sezonu açıldı!

Kestel Belediyesi ilçe genelinde imar planlarına uygun olarak açılan yeni cadde ve sokaklar da asfaltlama çalışmalarına başladı. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, ilk etapta 10 bin 667 ton asfaltı dökeceklerini kaydetti

Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları sürüyor!

Gölbaşı Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı asfalt çalışma ekipleri, tüııı yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürürken, kış aylarında zarar gören ve yıpranmış yollarda, tek tek onarılıyor.

Salihli Mahalleri asfalt çalışması Haberi

Salihli Mahalleri asfalt çalışması

Büyükşehir Belediyesi, Salihli ilçesi Çökelek, Pazarköy, Kemerdamları, Kurttutan, Kemerköy ve Kale güzergahında mahalleleri birbirine bağlayan yolda asfalt çalışmasına başladı. Birçok mahalleyi birbirine bağlayan yoldaki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşlar, daha konforlu ve güvenli ulaşıma kavuşacak.


Yıllardır yollarının bakımsızlığı nedeniyle zorluk yaşayan Salihli ilçesi Çökelek, Pazarköy, Kemerdamları, Kurttutan, Kemerköy ve Kale mahallesindeki vatandaşların sorununa Manisa Büyükşehir Belediyesi neşter vurdu. Bu kapsamda Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler mahalleler arası ulaşımın sağlandığı yolda asfalt çalışmasına başladı.


Mahallelerarası ulaşım kolaylaştı


Bölgede şu ana kadar yaklaşık 40 kilometre asfalt çalışmasının tamamlandığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu,”2016 yılı asfalt programımız dahilinde Salihli ilçemizde de asfalt çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir. Bu kapsamda ilk etapta Çökelek, Pazarköy, Kemerdamları, Kurttutan, Kemerköy ve Kale güzergahında sathi kaplama...