05 / 05 / 2024

Salihli OSB 2. etap

Salihli OSB 2. etap

Manisa’nın Salihli ilçesi Organize Sanayi Bölgesi(OSB) Müteşebbis Heyet toplantısı, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer başkanlığında gerçekleştirildi.

14 OSB'deki fabrikaların 2 milyon metrekarelik alanları depreme dayanıklı hale getirildi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Tekirdağ'da 14 Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 2 milyon metrekarelik alan depreme dayanıklı hale getirildi. 

Eskişehir'e 2. KOBİ-OSB geliyor!

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Başkanı Nadir Küpeli, 2. KOBİ-OSB'yi devreye aldıklarını belirtti. Eskişehir'deki yatırımcılarımızdan yoğun ilgi gösterilen OSB için, oldukça fazla başvuru yapıldı.

Osmaniye'nin 2'inci OSB'sinde çalışmalar hız kesmiyor!

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (OTSO) Devrim Murat Aksoy, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yüzde 100 doluluğa ulaşması sebebiyle başlatılan 2'nci OSB'de çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Mardin 2. OSB'de yatırımcılar yer tahsisi için sıraya girdi!

Mardin'in istihdam ve ekonomisine ciddi katkı sağlaması planlanan ve ilk etapta 5 bin kişinin istihdam edileceği 2. OSB'de yatırımcılar yeni yer tahsisi için sıraya girdi.

Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündeminde!

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde yapılması öngörülen Gölbaşı 2. Etap OSB Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

OSB yatırımında 2 önemli karar!

OSB’de faiz desteği için asgari yatırım tutarı şartı kaldırıldı ve yatırıma başlama süresi 2 yıl olarak yeniden düzenlendi. EPDK sistem kullanım ve işletme bedellerini düşürdü.

Salihli kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi!

Salihli kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte Salihli kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Salihli kura sonuçları kazananlar listesi...

Tosyalı Holding’ten İskenderun 2’nci OSB'ye 1 milyar dolarlık yatırım!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı gelecek yatırımlarına dair açıklamalarda bulundu. Fuat Tosyalı, “İskenderun 2’nci Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yeni çelik yatırımı için kolları sıvadık. 1 milyar dolarlık bu yatırıma 2020’de başlayacağız” dedi...

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Manisa Salihli OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi!

Manisa Salihli Belediye Meclisi 2019 yılının ilk meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Manisa OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi yapıldığı açıklandı.

Manisa Salihli OSB'de fabrika inşaatları yükseliyor!

Manisa’nın Salihli ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi (OSB), Aralık-2018 itibari ile en yüksek istihdam sayısına ulaşıldığı kaydedildi. 1. Etap’ta inşaatı devam eden firmalar tamamlanıyor.

Erzurum 2. OSB'de 10 fabrikanın temeli atıldı!

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yer tahsisi yapılan 10 fabrikanın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Salihli OSB 2. etap Haberi

Salihli OSB 2. etap

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, OSB Müdürü Çağrı Duygu tarafından müteşebbis heyet üyelerine, 1. etap OSB’de yapılan altyapı revizyon, su deposu ve terfi merkezi ile elektrik altyapı çalışmaları ile 2.etap alt yapı ihalesi ve firmalara yapılan arsa tahsisleri hakkında bilgi verildi. Salihli OSB’nin 2018 yılı doğalgaz dağıtım kapsamına alınmasından sonra yatırımcılardan yoğun talep aldıklarını belirten OSB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kayda da, 2.etap sanayi parselleri için 22 firmanın başvuruda bulunduğunu ve 13 firmaya ise yer tahsislerinin yapıldığını söyledi.


Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer de, Salihli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyet toplantısında alınan kararların Salihli OSB’ye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Vali Güvençer başkanlığında gerçekleştirilen müteşebbis heyet toplantısına ise Salihli Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Salihli...