13 / 05 / 2024

Salihli otopark projesi

Salihli otopark projesi

Manisa Salihli'de 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu.  Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. 

Haliçport Projesi İBB Meclisi'nde tartışmalara neden oldu!

Haliçport Projesi kapsamında Kasımpaşa’ya inşa edilecek olan 5 bin 773 araçlık otopark projesi İBB Meclisi'nde gerginlik yarattı. İYİ Partili Dr. Suat Sarı, söz konusu projenin israf olduğunu dile getirdi. 

Van'daki 12 milyon TL'lik katlı otopark atıl durumda!

Van Belediyesi Başkanı Bekir Kaya tarafından 12 milyon TL harcanarak, yapımına başlanan katlı otopark projesi atıl durumda kaldı.

Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Projesi ihaleye çıkıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ‘Trabzon Meydan Parkı 3. Etap ve Katlı Otopark Yapım ve 29 yıl süre işletilmesi’ projesi revize edilmiş haliyle yeniden ihaleye çıkıyor...

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Sapanca Atatürk Ortaokulu arazisine otopark projesi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Ortaokulu'nun bulunduğu araziye otopark inşa edilmesi için çalışmalara başladı.

Ayder Yaylası'ndaki otopark ihalesi yapıldı!

TOKİ öncülüğünde, 5 bakanlığın ortaklaşa uygulayacağı Kentsel Dönüşüm Projesi ile altyapı ve ulaşım sorunları çözülecek, dikey yerine en fazla 2 katlı yatay yapılar inşa edilecek Ayder Yaylası'nda ilk olarak yapılacak 1.700 araçlık otopark için ihale yapıldı...

Ordu Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulu Cami Kapalı Otopark Projesi'ni tamamladı.

Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatı başladı!

Çalışmalarına devam eden Mardin Büyükşehir Belediyesi, tarihi Mardin’in otopark ve trafik sorununa çözecek Diyarbakır Kapı Otopark Projesi’nin inşaatına başladı.

Tekirdağ'da katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi projesi tamamlandı. Proje kapsamında yapımı tamamlanan katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı.

Bingöl Katlı Otopark ve Ticari Alan Projesi için start verildi!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada “Beşyol’da eski köy minibüs garajında hayata geçirilecek katlı otopark ve yeni ticari alan projesini hızlı bir şekilde tamamlayacağız." dedi.

Gölcük'ün otopark sorunu çözülecek!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından yapımına başlanan katlı otopark ve sosyal merkez projesi inşaatında sona yaklaşıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Salihli otopark projesi Haberi

Salihli otopark projesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Salihli ilçesinde eski kamyon garajı üzerinde hayata geçirilen Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesi, vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. 

Çarşamba günü 700 tezgahlı pazaryerinde, pazarcı esnafı ilk kez  tezgahını kurmasının ardından; 500 araçlık yeraltı otoparkı da Salihli halkının kullanımına sunuldu. Salihlili vatandaşlar, otopark girişinde bulunan MANULAŞ gişesinden abonelik işlemini kolaylıkla yapabilecek ve trafik sıkıntısı yaşamadan araçlarını park edecekler.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Salihli’ye bir müjdeli haber daha geldi. Salihli’de 500 araçlık yeraltı otoparkı, Salihli halkının hizmetine sunuldu. Trafik sıkışıklığı sorununu azaltacak ve vatandaşların araçlarını güvenle park edebileceği modern yeraltı otoparkında kayıtlar başladı. Salihli halkı, yeraltı otoparkının girişinde bulunan MANULAŞ gişesinden abonelik işlemlerini yapabilecek ve aracını güvenle park edebilecekler.

Salihli’nin en önemli...