01 / 05 / 2024

salihli Sebahattin Gülsoy Parkı

salihli Sebahattin Gülsoy Parkı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediyesi tarafından yaptırılan Sebahattin Gülsoy Parkı’nın açılış törenine katıldı. Parkın açılışında konuşan Başkan Ergün, Salihli Belediyesi’ne teşekkür etti.

Yatırımcıların kafası karışık! Konut mu, arsa mı, mevduat faizi mi?

Faizlerin yüzde 50 dayandığı bu ortamda neye yatırım yapılmalı? Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek tüm detaylarıyla tek tek anlattı...

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Gülsoy tarafından kuruldu.

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

Manisa'da heyecanlandıran çalışma! Salihli'deki petrol kuyusundan numune çıkarılmaya başlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Manisa'nın Salihli ilçesinde geçen sene Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) tarafından açılan kuyuya kurulan atbaşı pompayla numune çıkarılmaya başlandı.

Enpa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enpa Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Aykut Kaya, Erdinç Güney ve Sebahattin Gür ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe gözler faiz indiriminde!

Geçtiğimiz sene başlatılan faiz kampanyasının rekor getirdiğini belirten Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, inşaat sektörünün bir faiz indirimi beklediğini söyledi.

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Emlak sektörü destek bekliyor!

Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek, emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gülçiçek, emlak sektörüne de destek sağlanması gerektiğine dikkat çekerek, sektörde yaşanan mağduriyetlere değindi.

Sent Antuan Kilisesini satmaya çalışan çete liderine 285 yıl!

Beyoğlu'nun simge yapıları arasında yer alan İstanbul'un en büyük Katolik Kilisesi Sent Antuan Kilisesinin sözde varislerini bularak hazırladığı sahte belgelerle satışa sunan Sebahattin Gök'ün kurucusu olduğu 14 kişilik çete hakkında dava açıldı. 

Dym Mimarlık İnşaat Taahhüt Tasarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dym Mimarlık İnşaat Taahhüt Tasarım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alınak ve Sebahattin Mavzer ortaklığında kuruldu.

Gülersam İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülersam İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Güler tarafından kuruldu.

Gülyurt İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülyurt İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Gülsoy ve Ertuğrul Yurtsever tarafından kuruldu.

salihli Sebahattin Gülsoy Parkı Haberi

salihli Sebahattin Gülsoy Parkı


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediyesi tarafından yaptırılan Sebahattin Gülsoy Parkı’nın açılış törenine katıldı. Salihli’nin sevilen ismi Sebahattin Gülsoy’un adının verildiği parkın açılışında konuşan Başkan Ergün, yapılan parkın çocukların gelişimine katkı sağlayacağını belirterek, Salihli Belediyesi’ne teşekkür etti.

Salihli Belediyesi tarafından Zafer Mahallesinde yapılan Sebahattin Gülsoy Parkı’nın açılış töreni yapıldı. Açılış törenin Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Fuat Uzun, Aytaç Yalçınkaya, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Manisa Milletvekili Adayları Zeynel Balkız, Hasan Eryılmaz, Yaşar Coşkun, Mehmet Memiş, Murat Erim ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salihli’nin sevilen ismi Sebahattin Gülsoy isminin verildiği parkın açılışında Kur-an’ı Kerim okundu. Açılış töreninde konuşan Salihli Belediye Başkanı...