02 / 05 / 2024

salik kuzu gayrimenkul sektörü açıklama

salik kuzu gayrimenkul sektörü açıklama

2015 yılında inşaat sektöründe son yıllarda görülen hareketliliğin devam edeceğini öngören Dekar DK Yönetim kurulu Başkanı Salih Kuzu, "Gayrimenkul sektörü son yıllarda Türk ekonomisinin lokomotifi oldu" dedi

Emlak Konut Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşme imzaladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm projesinin 1'inci etabının 2'inci Kısmı için Kuzu İnşaat ile 740 milyon liralık sözleşmesinin imzalarının atıldığını açıkladı,

Bqıt Besni Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Bqıt Besni Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Mohammad Kazemıızad ve Yaşar Kuzu ortaklığında kuruldu.

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Gökçen Kuzu ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu.

Kuzu Holding'ten 5 yılda 1 milyar TL'lik yatırım hedefi!

2011'den gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Kuzu Holding şimdiye kadar 500 milyon TL'lik yatırım yaptı. Şirket, 2 kat daha büyümeyi ve 5 yılda da 1 milyar TL'lik yatırım gerçekleştirmeyi planlıyor.

Kuzu Grup rotasını Hindistan pazarına çeviriyor!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Türk gayrimenkul sektörünün Hindistan'daki konut inşaatı potansiyeliyle ilgili görüşlerini paylaştı.

Özen Kuzu: Gayrimenkul fiyatlarında artış olacak!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kuzu: "Bundan sonra fiyatlarda artış başlayacak ve her firma kendi projesi bazında bir yükselişe gidecektir. Çünkü yaklaşık 2 yıldır dövizdeki yükselişi kendimiz finanse ederek artışı öteledik" dedi.

Türkiye'de gayrimenkul ve inşaat sektörü karıştırılıyor!

6 yıldır gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Kuzu Holding, önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyar TL'lik yatırım hedefliyor. Kuzu Holding CEO'su Selim Kuzu, Türkiye'de gayrimenkul ile inşaat sektörlerinin birbirine karıştırıldığını vurguladı.

Özen Kuzu: 2017’ye gayrimenkul sektörü olarak hızlı bir giriş yaptık!

Türkiye'de daire satışları 2017 Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12,8 oranında artış gösterdi.Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, TÜİK’in açıkladığı verileri yorumladı.

Özen Kuzu: Gayrimenkul sektörü sekteye uğramaz!

Türkiye İstatistik Kurumu 2016 yılı konut satış verilerini açıkladı. Türkiye ekonomisi üçüncü çeyrekte 7 yıl sonra daralmasına rağmen konut satışları 2016'da 1 milyon 341 bin 453 ile rekor kırdı.

Kuzu Holding'ten Çeşme'ye 2 yeni proje!

Kuzu Holding bünyesindeki C35 Gayrimenkul Yatırım Başkanı Selim Kuzu, "2 yıl içinde tamamlanması planlanan 'Villagio Çeşme' ve 'Estilo Çeşme' projelerindeki rezidanslar, 58 ile 300 metrekare arasında değişecek. Konutlar, 200 bin ile 1.5 milyon dolar arasında satılacak" dedi.

Özen Kuzu: Gayrimenkul sektörü eski günlerine geri dönecek!

GYODER’in de dahil olmasıyla 86 projeye ulaşan konut seferberliğinin sektörü eski günlerine döndüreceğini belirten Kuzu, 2015 yılı konut satış rakamlarının aşılacağını, büyümenin de yüzde 10’a yaklaşacağını öngördü

Orta gelir grubu gayrimenkul sertifikasıyla yatırım imkanı bulacak!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, gayrimenkul sertifikasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özen Kuzu, "Gayrimenkul sertifikası ile orta gelir grubuna sahip kişiler de yatırım yapma imkanı bulacaklardır. "

Kuzu Grup’tan Cityscape Turkey’de 24 milyon dolarlık satış!

Türkiye ekonomisine ve sektöre büyük katkı sağlayacak, yerli ve global yatırımcılarla, gayrimenkul geliştiricilerini bir araya getiren Cityscape Turkey geçtiğimiz gün başladı. Kuzu Grup, fuara SeaPearl Ataköy projesi ile katıldı

salik kuzu gayrimenkul sektörü açıklama Haberi

salik kuzu gayrimenkul sektörü açıklama


2015 yılında inşaat sektöründe son yıllarda görülen hareketliliğin devam edeceğini öngören Dekar DK Yönetim kurulu Başkanı Salih Kuzu, "Gayrimenkul sektörü son yıllarda Türk ekonomisinin lokomotifi oldu. Önümüzdeki yıllarda da bu özelliğini sürdüreceğini düşünüyorum" diye konuştu. 


-2015'te başlayacak projelerinizle ilgili bilgi verir misiniz? 

2015 yılında Beylikdüzü'nde yeni projemizi hayata geçireceğiz. 

2015 bahar aylarında daha fazla sayıda kişiyi bahçeli ev sahibi yapacak Beylikdüzü projemizin lansmanını yapacağız. 


-DEKAR 2014 yılım nasıl geçirdi? Hangi projelere başladı? 

2014 yılı DEKAR için oldukça verimli geçti. Çengelköy'de inşaa ettiğimiz Bahçeli Vadi projesini tamamladık. 2014 yılı Nisan ayında Aşmalı Sokaklar ve Kasım ayında ise Aşmalı Bahçeler projelerimizi hayata geçirdik. 


-2015'e dair öngörüleriniz neler? 

2015'TE inşaat sektöründe son yıllarda gördüğümüz hareketliliğin devam edeceğini öngörüyorum. 

Gayrimenkul sektörü son yıllarda ekonominin lokomotifi oldu. Önümüzdeki yıllarda da bu özelliğini...