06 / 05 / 2024

Salim Çevik

Salim Çevik

Keşan Güneş Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Salim Çevik Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu.

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Ahşap İnşaat Oto Alım Satım Oto Yıkama Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çevik tarafından kuruldu.

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çevik Yapı Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Çevik tarafından kuruldu.

Hızlı ve çevik motosiklet sevdalıları dikkat! İşte Harley Davidson Nightster 4 Ekim 2022 fiyat listesi!

Kusursuz yol tutuşa sahip, hızlı ve çevik motosiklet sevdalıları Harley Davidson Nightster güncel fiyat listesini merak ediyor ve araştırıyor. Peki Harley Davidson Nightster fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Nightster 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salim International Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te A. Salım Ftaııh ve Mohammed Salım Fateh ortaklığında kuruldu.

Çevik Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Vahit Çevik ve Emre Çevik ortaklığında kuruldu.

Çevik Grup Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çevik Grup Gayrimenkul Limited Şirketi bugün fatih'te Durmuş ÇEvik tarafından kurulduç

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Can Salim, Ali Han Salim, Feyza Salim ve Mustafa Salim ortaklığında kuruldu.

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Salim Baki İnşaat Gıda Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Salim Baki ve Vardanush Abrahamyan ortaklığında kuruldu.

Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı. Biga Çevik Yapı Enerji Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kuzhan tarafından açıldı.

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul, Yapı sektöründe çevik dönüşümü konuşuyor!

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebilir Büyümenin Sırrı: Çevik Dönüşüm” konusu masaya yatırıldı...

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Salim Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Salim Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sağlam Gök tarafından kuruldu.

Tugay Uluçevik: Maraş konusunda titiz bir hazırlık yapılmalı! 

Emekli Büyükelçi Tugay Uluçevik, kapalı Maraş'ın açılması konusunda açıklamalarda bulundu. Uluçevik, "KKTC hükümeti, Maraş’tan ne şekilde faydalanılacağını araştırmaktadır. Çünkü Maraş’ta büyük bir ekonomik değer vardır" dedi...

Salim Çevik Haberi

Salim Çevik

Keşan Güneş Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Salim Çevik Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


Keşan Güneş Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; -Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


Keşan Güneş Turizm Otomotiv ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Beylikdüzü, Büyükşehir Mahallesi, Belediye Caddesi, Beylicium AVM No:22 Kat:2...