01 / 05 / 2024

Salma Hayek kimdir

Salma Hayek kimdir

Dünyaca ünlü Meksikalı oyuncu Salma Hayek’in, Türkiye ve Lübnan’da Suriyeli mülteciler için okul yaptıracağı ifade edildi. Hayek, iki yıl önce ‘Chime For Change’ isimli yardım organizasyonuna katılmıştı..

ABD’den petrol piyasasını altüst edecek haber

Beyaz Saray Sözcüsü Karine Jean Pierre, Amerika Birleşik Devletleri'nin piyasaya günde 1 milyon adet varil petrol salma süresinin bu ay içinde bitmesini takiben stratejik rezervden yeni petrol salınmayacağını duyurdu.

Sebbar İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sebbar İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Salma   Sebbar tarafından kuruldu.

Alrakaaez İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alrakaaez İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Anas Chamtıeh ve Ola Hayek ortaklığında kuruldu. 

İş dünyası tahsilat ve ödeme sorunuyla boğuşuyor!

İş dünyası tahsilat ve ödeme sorunuyla boğuşuyor. Konkordato ilanları çarpan etkisi yaratarak iş dünyasını sarsıyor. Tahsilat ve ödeme süresi sektörlerin önemli bir bölümünde uzuyor. Ancak ödemelerde bazı sektörlerde ise kısalma ve peşine dönüş trendi izleniyor...

Sofia Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sofia Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Hayek tarafından kuruldu.  

Tomuh Emlak Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomuh Emlak Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Yosef Hayek, Ayman S.S Hasanıa ve Khaled I.M. Hassan imzasıyla kuruldu.

Afak Group Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Group Eğitim Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ahmad Badawı, Moaaz Al Hayek, Jamal Al Mokdad, Mosab Al Hayek ve Mohamad Salem Alboab imzasıyla kuruldu.

Wafa İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wafa İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sidi Mohammed ve Fatimeto Salma ortaklığında 200 bin TL sermaye bedeli ile Beylikdüzü'nde kuruldu.

Nur Group İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Group İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile Nour AL Hayek ve Malaz Jarayhı tarafından bugün kuruldu.

Promise İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promise İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yasser Alharırı tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Fatih, Derviş Ali Mahallesi, Salma Tomruk Caddesi'nde kuruldu.

Salmco İnşaat Gayrimenkul Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salmco İnşaat Gayrimenkul Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mahmoud Salma tarafından 200 bin TL sermaye ile, 31 Aralık'ta, İstanbul Arnavutköy'de kuruldu.

Salma Hayek Türkiye'de okul yaptıracak!

Dünyaca ünlü Meksikalı oyuncu Salma Hayek’in, Türkiye ve Lübnan’da Suriyeli mülteciler için okul yaptıracağı ifade edildi. Hayek, iki yıl önce ‘Chime For Change’ isimli yardım organizasyonuna katılmıştı..

Dar Alumran İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dar Alumran İnşaat Turizm ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yosef Hayek, T.Y. Abdel Haı El Shawa, Dr. Waleed A. Z. Aldalı tarafından 21 Ocak'ta kuruldu.

Salma Hayek kimdir Haberi

Salma Hayek kimdir

Dünyaca ünlü Meksikalı oyuncu Salma Hayek’in, Türkiye ve Lübnan’da Suriyeli mülteciler için okul yaptıracağı ifade edildi. İki yıl önce ‘Chime For Change’ isimli yardım organizasyonunun kuruluşunda büyük pay sahibi olan Hayek, dünyada zor durumdaki kız çocuklar ve kadınlar için bir fon oluşturmayı...