07 / 07 / 2024

Saltuk Yakut

Saltuk Yakut

Kuvasay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saltuk Yakut tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Şubat'ta Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi'nde kuruldu.

Saltuk Cevgin Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Saltuk Cevgin Mimarlık Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saltuk Cevgin tarafından kuruldu.

Persiya İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persiya İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Armın Yakut ve Jafar Yakut ortaklığında kuruldu.

Bohem Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Bohem Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Fırat Sambur, Cengiz Çelik ve Saltuk Buğrahan Budak ortaklığında kuruldu.

Altın, gümüş, elmas ve yakut... Hepsini unutun! Dünyanın en değerli yeni madeni belli oldu! 

Dünyanın en değerli madeni belli oldu. Ne altın ne gümüş ne de elmas. En değerli maden olarak adlandırılan ''beyaz altın'' gelecekte sadece o kullanılacak. Ülkeler şimdiden araştırmaya başladı. Beyaz altın ne?

İşçimenler Kut Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İşçimenler Kut Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Korkut Kut ve Yakut İşçimenler tarafından kuruldu.

Nokta Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nokta Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şevki Yakut tarafından kuruldu.

And Ruby Maden Medya Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

And Ruby Maden Medya Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Esra Yakut tarafından kuruldu.

Altınbaş'tan yakut yüzüklere indirim! 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'tan müjde geldi! Altınbaş, yakut yüzüklere indirimler geldi. Peki, Altınbaş'ta yakut yüzükler ne kadar? İşte 11 Ocak 2023 Altınbaş yakut yüzük fiyat listesi...

Emel Pırlanta'dan yakut yüzüklere yüzde 60 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi...

Emel Pırlanta'dan müjde geldi! Emel Pırlanta, yakut yüzüklere yüzde 60 indirim uyguladı.  İşte 25 Aralık 2022 Emel Pırlanta yakut yüzük fiyat listesi...

Metha Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metha Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Yakut tarafından kuruldu.

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ebru Esra Yakut, Engin Kutluk, Su Erdem ve Eda Medya Reklamcılık Hizmetleri İnşaat Sanayi ortaklığında kuruldu.

Besy Yapı Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besy Yapı Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Cengiz Yakut ve Melik Dündar ortaklığında kuruldu.

Binaların deprem riski artık 1-2 saatte hesaplanabilecek!

ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Yakut, ODTÜ'lü bilim insanları, binaların deprem riskini 1-2 saatte hesaplayarak hem maliyet hem de zaman tasarrufu sağlayan yeni yöntem geliştirdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Saltuk Yakut Haberi

Saltuk Yakut

Kuvasay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saltuk Yakut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta kuruldu. 


Kuvasay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak.


Kuvasay İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenler, Oruç Reis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi, 10-D No:107 (A25...