03 / 05 / 2024

Saluklasik Nilüfer nerede

Saluklasik Nilüfer nerede

Yedsa İnşaat, Nilüfer'de Salusklasik projesini hayata geçirdi. 68 daire ve 16 dükkândan oluşan proje, uygulanan fore kazık sistemi sayesinde güveni simgeleyen imajıyla ön plana çıkıyor..

TOKİ Bursa Nilüfer 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bursa Nilüfer 2019 projesi nerede? TOKİ Bursa Nilüfer fiyatları ne kadar? TOKİ Bursa Nilüfer kurası ne zaman? TOKİ Bursa Nilüfer başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Bursa Nilüfer 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye emekli kura çekimi nerede?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de fiyatlar henüz netleşmedi. Projede aylık taksitler teslimden sonra ödenmeye başlanacak. Peki Bursa Nilüfer TOKİ İrfaniye emekli kura çekimi nerede?

2016 Bursa TOKİ Nilüfer İrfaniye kura çekimi nerede?

Kura yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de 75 metrekare büyüklüğe sahip daireler bulunuyor. Peki 2016 Bursa TOKİ Nilüfer İrfaniye kura çekimi nerede?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi nerede?

Ödeme planı kapsamında 240 aya varan vade yapılan TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvurular sona erdi. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye emekli kura çekilişi nerede?

Bursa Nilüfer'de emsal artışı gerilimi!

Akademik Odalar Birliği'ndeki toplantıda Mimarlar Odası Başkanı emsal artış kararından vatandaşların değil müteahhitlerin kazançlı çıkacağını savunurken, Nilüfer Sitesi sakinleriyse, "Bırakın biz de güvenli binalarda yaşayalım" diye konuştular

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Halk Bankası başvuru!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Halk Bankası başvuru işlemleri devam ediyor. Kura çekimi 15 Ocak 2016 tarihinde gerçekleşecek olan projede 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru süresi!

Bursa Nilüfer İrfaniye TOKİ emekli başvuru süresi devam ediyor. Son başvuru tarihi 30 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 240 ay vade seçeneği ile daire sahibi olunabiliyor.

Bursa Nilüfer'de kentsel dönüşüm şart!

Adalet ve Kalkınma Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak ile yönetim kurulu üyeleriyle oluşan heyet Yeni Dönem Gazetesi'ni ziyaret ederek köşe yazarlarıyla buluştu. Heyet Bursa'daki dönüşümden bahsetti.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de başvuru dönemi devam ediyor. Projede toplam 1.200 adet konut emekliye özel olarak satılıyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuru ve kura takvimi...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye konut belirleme kurası kapsamında 1.200 adet daire satışa sunulacak. Başvuru bedeli olarak 500 lira talep edilen projede 180 veya 240 ay vade yapılabiliyor.

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. Projede yüzde 12 peşin ödemelerde, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. İşte TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye oturma koşulu ve devir işlemleri...

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye'de emekliye özel bin 200 daire satışa sunuluyor. Projede başvuru bedeli olarak 500 TL alınıyor. Peki TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye başvuruları ne zaman bitiyor?

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016!

TOKİ Bursa Nilüfer İrfaniye kura çekilişi 2016 kapsamında 1.200 adet konut satışa çıkarılıyor. 240 aya varan vade yapılabilen projede başvuru işlemleri devam ediyor.

Saluklasik Nilüfer nerede Haberi

Saluklasik Nilüfer nerede

Detaydan bütüne mükemmeliyetçi bir anlayışı olan Salusklasik'te yaşam aralık ayında başladı. Göz alıcı mimarisi, merkezi konumu ve tüm aile fertlerinin bir şeyler bulabileceği sosyal imkânlarıyla şehir yaşamında ihtiyaç duyabilecek tüm konforu sunuyor. Tüm projelerinde uyguladığı fore kazık sistemi sayesinde güveni simgeleyen imajıyla öne çıkan Yedsa İnşaat, 'Şehir yaşamını sizin için yeniden yorumluyoruz' sloganıyla Nilüfer'de Salusklasik projesini hayata geçiriyor. 


ALIŞVERİŞ MERKEZİ DE VAR 

Yedsa İnşaat Genel Müdürü Serkan Savu, bu projede tasarımından üretim aşamasına kadar geçen tüm süreçlerde yaşam kalitelisi ve konforunu ön plana çıkardıklarını söyledi. Savu, 6 dönüm arazi üzerine toplam 22 bin metrekare kapalı alanda inşa edilen projede 68 daire (3+1 ve 4+1 normal daireler ve çatı dubleksleri) ile 16 dükkân bulunduğunu açıkladı. Salusklasik'te yer alacak olan 16 mağazada konut...