05 / 05 / 2024

Samandağ icra

Samandağ icra

Samandağ İcra Dairesi; Samandağ İlçesi, Sutaşı mahallesinde yer alan arsa ve akaryakıt istasyonunun borçlu hissesi kısmı satışa çıkıyor. İhalesi; 1 Aralık 2014 tarihinde 10:00- 10:10 arasında yapılacak.

Mehmet Koçarslan'dan İBB’ye 930 milyon TL’lik icra takibi!

Hisselerinin büyük çoğunluğu, ünlü işletmeci Mehmet Koçarslan'daki Ün-Yapı A.Ş., Etiler'de 7 bin 272 metrekarelik arazi için İBB’den kazandığı kamulaştırmasız el atma tazminatının tahsili için 930 milyon TL'lik icra takibi başlattı.

Ölen tekstilcinin eşine 20 milyon liralık icra şoku!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden tekstil firması sahibi Cahit Ecesoy'un, boşandığı ilk eşi N.B., bir yıl sonra evlendiği ikinci eşi Pervin Ecesoy için 24 yıl boyunca nafakasını alamadığı nedeniyle 20 milyon liralık icra takibi başlattı.

MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü!

İstanbul Levent’te bulunan MetroCity AVM’nin yürüyen merdivenlerinin bazılarının paletleri alacaklı firmanın aldırdığı haciz kararından dolayı sökülmüştü. MetroCity'de icra nedeniyle sökülen merdivenler geri döndü.

Alkoçlar Adakule Otel'e icra geldi!

Alkoçlar Adakule Otel'deki icra işlemi nedeniyle yaklaşık 700 yerli ve yabancı turist çevredeki otellere yerleştirildi.

MetroCity AVM'ye icra şoku!

İstanbul Levent'teki MetroCity AVM icra şokuyla sarsıldı. Haciz iddiaya göre, AVM'nin ortaklarından Seda Gengönü'nün Metrocity'yi teminat olarak gösterip faktoring şirketlerinden 5 milyon dolar borç alması üzerine geldi. 

Nevşehir'de köy muhtarlığının arazileri icra yoluyla satışa çıktı!

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Aktepe köyünde, muhtarlığın gelir getirmesi için açtığı restoranda çalışan 2 işçinin alacakları için açtığı dava sonrasında köy muhtarlığının arazileri icra yoluyla satışa çıktı...

Inside Hotel icra yoluyla tahliye edildi!

İstanbul Şişli’de 245 odalı, 4 yıldızlı otelin işletmecisi Kazım Günkan’ın 200 bin dolar olan kira borcunu ödemediği gerekçesiyle önce icra takibi başlatıldı, ardından tahliye davası açıldı.

Samandağ Çevlik-Arsuz arasındaki karayolu inşaatı TBMM'de!

Samandağ Çevlik-Arsuz arasındaki karayolunun tamamlanmaması meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ümit Karan'a icra şoku!

Eski milli futbolcu Ümit Karan Survivor yarışmasına gitti, kapısına icra memurları dayandı.

İcra ve iflas harçları 2018!

İcraya başvuruda bulunan kimselerin belli oranlarda harç ödemeleri gerekiyor. Peki, icraya başvurma harcı 2018 ne kadar oldu? İşte icra ve iflas harçları 2018..

İcra daireleri yoğun çalışıyor!

İş yükü nedeni ile icra dairelerine adım atmak mümkün değil, icra daireleri yoğun çalışıyorlar. 

Varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

İcra takibinin kesinleşmesinden sonra, alacağın tahsili için gidilebilecek yollardan biri icra dosyasında talep açmak. Peki, varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

Hatay Samandağ'da kıyı kenar mağdurlarına açıklama!

Hatay Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, kıyı kenar çizgisi mağduru vatandaşlarla bir araya geldi. Nehir, açıklamalarıyla kıyı kenar çizgisinde evleri bulunan vatandaşlara umut verdi.

Samandağ icra Haberi

Samandağ icra

Samandağ İcra Dairesi; Samandağ İlçesi, Sutaşı mahallesinde yer alan arsa ve akaryakıt istasyonunun borçlu hissesi kısmı satışa çıkıyor. Toplam 5 milyon 534 bin 800 TL olan borçlunun hisse kısmı ise 2 milyon 434 bin 542,21 TL olarak belirlendi.


Arsa ve akaryakıt istasyonunun ihalesi, 1 Aralık 2014 tarihinde 10:00- 10:10 arasında Samandağ Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak. 


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

SUTAŞI MAH. 2001 PARSEL İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2012/362


T.C. SAMANDAĞ İCRA DAİRESİ


2012/362 ESAS


I AŞINMAZIN AÇİK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NOTU TAŞINMAZIN


Tapu kaydı ve özellikleri : Hatay İli. Samandağ İlçesi. Sutaşı mahallesi. Nehir mevkii. 20 C ilt no. 2410 Sayla no. 2001 Parsel nolu. 2.267.40nv yüzölçümlü Arsa ve Akaryakıt istasyonu nitelikli ana taşınma/. İşleme konu...