06 / 05 / 2024

Samandağ mezbane binası restore edildi

Samandağ mezbane binası restore edildi

Samandağ Belediyesi, Mağaracık Mahallesi'nde bulunan ve belde iken mezbahane olarak kullanılan binayı restore ederek “İpek Böcekçiliği” ve “İpek Dokumacılığı” alanına dönüştürüyor.

Samandağ Belediye Meclisi'nde imar planları görüşüldü!

Samandağ Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 2'nci birleşimini Belediye hizmet binası eski meclis toplantı salonunda gerçekleştirdi. Aralık ayı meclis toplantısının 2'nci birleşimi Belediye Başkanı Mithat Nehir Başkanlığında gerçekleştirildi.

Samandağ Belediye binası nereye yapılacak?

Hatay Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Oda başkanlarıyla biraraya gelerek gündemdeki gelişmeleri konuştu. Toplantıda Samandağ Belediye binasının nereye yapılması gerekildiği tartışıldı.

Hatay Samandağ'a toplu konut yapılacak!

Başkan Nehir:"Yeni toplu konutların inşa edilmesi planlanıyor. Bu konuda çalışmalar sürüyor. Yeni bir Belediye hizmet binasının yapılması öngörülüyor. Samandağ ilçesine yakışır bir belediye hizmet binası inşa edilecek.” dedi.

Hatay Samandağ'daki mezbahane binası restore edildi!

Samandağ Belediyesi, Mağaracık Mahallesi'nde bulunan ve belde iken mezbahane olarak kullanılan binayı restore ederek “İpek Böcekçiliği” ve “İpek Dokumacılığı” alanına dönüştürüyor.

Hatay Samandağ Vergi Dairesi binası dönüşümle yenilenecek!

Eski Vergi dairesinin bulunduğu binanın yeniden inşa edilmesiyle ilgili toplantı Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir katılımıyla Samandağ Belediyesi eski meclis salonunda gerçekleştirildi.

TOKİ Hatay Samandağ Jandarma Karakolu inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Hatay Samandağ Meydan Jandarma Karakol Komutanlığı karakol binası, nizamiye, 4 araçlık garaj ve 2 adet kule inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Hatay Samandağ'da Jandarma Karakolu yaptıracak!

TOKİ Hatay Samandağ Meydan Jandarma Karakol Komutanlığı karakol binası, nizamiye, 4 araçlık garaj ve 2 adet kule inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 21 Ocak 2016 tarihinde yapılacak.

Hatay Samandağ'daki eski çarşı binası yenilenecek!

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, kent merkezindeki eski çarşı binasının yıktırılarak kentsel dönüşüm projesi kapsamında modern bir yapıya dönüştürülmesi için çalışma başlattıklarını söyledi.

Samandağ Yeni Çarşı Binası hizmete açıldı!

Çarşı binası yeni işletmeler açılarak büyük çarşı merkezi konumuna sahip olma yolunda. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir tarafından kurulan çarşı hizmete açıldı.

Özkaya İnşaat Ankara Gelir İdaresi hizmet binasını onaracak!

Ankara Gelir İdaresi hizmet binasının onarımı için açılan ihale toplam 12 milyon 948 bin lira bedelle sonuçlandı

İzmir'deki "Haremlik-Selamlık" binası restorase edilecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı Çarşısı'nda bulunan tarihi "Haremlik-Selamlık" binasını 30 yıllığına kiralayarak, restorasyon hazırlıklarına başladı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ek binası yıkılacak!

Trabzon'da 2 milyon lira harcanarak yapılan Emniyet Müdürlüğü ek binası, çevredeki yapılardan daha yüksek ve imara aykırı olduğu gerekçesiyle yıkılacak

Ucuz arsa arayana 875 kelepir fabrika binası!

Türkiye genelinde kapsamlı bir araştırma yapan Para Dergisi, İstanbul'dan Ankara'ya, Edirne'den Van'a kadar 54 ilde toplam 875 satılık fabrika binası tespit etti

Samandağ mezbane binası restore edildi Haberi

Samandağ mezbane binası restore edildi

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'in talimatıyla, Mağaracık Mahallesi'nde bulunan mezbahane binası “İpek Böcekçiliği” binasına dönüştürülüyor.

Eski Mağaracık Belediyesi'ne ait olan, şu anda ise mülkiyeti Samandağ Belediyesi'nde ait olan mezbahane binasının “İpek Böcekçiliği” alanına dönüştürülmesi ile birlikte birçok vatandaşa istihdam sağlanması amaçlanıyor. Tadilatı bitirilen binanın en kısa zamanda faaliyete geçeceği bildirildi. Ege ve Akdeniz’de yapılan ipek böcekçiliğinin esasen merkezi olması gereken Samandağ'ında bu sektörün daha da geliştirilmesi noktasında konunun Samandağ Belediyesi tarafından  çok önemsendiği ve bu alandaki çalışmaların ciddiyetle ve disiplinli şekilde yürütüleceği kaydedildi.    



Antakya...