07 / 05 / 2024

Samandağ tekebaşı mahallesi

Samandağ tekebaşı mahallesi

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Tekebaşı Mahallesinde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Nehir: Tekebaşı, Meydan ve Çöğürlü mahallelerinde İmar Planı yok, haritayı yeniden çizdiriyoruz" dedi.

Hatay Samandağ'a 24 derslikli okul geliyor!

HATAYLI hayırsever işadamı Maruf Cilli tarafından, Samandağ ilçesi Tekebaşı Mahallesine yaptırılacak olan 24 derslikli okulun protokolü Hatay Valiliği'nde gerçekleştirilen törenle imzalandı.

TOKİ Hatay Samandağ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Samandağ Belediyesi tarafından Vakıflı yolu Şükrü Kanatlı Mahallesi'nde yapılacak olan toplu konutların ihalesi yapıldı.

TOKİ Hatay Samandağ Konutları'nın ihalesi 8 Eylül'de!

Samandağ Belediyesi, Hatay Samandağ Zeytunlu Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine Toplu Konut yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 8 Eylül'de yapılacak taşınmazın satış bedeli 17 milyon 736 bin 562 TL olarak belirlendi.

TOKİ Hatay Samandağ projesi 25 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Samandağ Belediyesi, Hatay Samandağ' da Zeytunlu mahallesi 429 parseldeki arsa üzerine Toplu Konut yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhale 25 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Hatay Samandağ'da 17.7 milyon TL'ye toplu konut yaptırılacak!

Samandağ Belediye Başkanlığı, Hatay İli Samandağ İlçesi Zeytunlu Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde toplu konut inşaatı yaptıracak. İnşaatın tahmini bedeli 17 milyon 736 bin 562 TL olarak belirlendi.

Hatay Samandağ'daki mezbahane binası restore edildi!

Samandağ Belediyesi, Mağaracık Mahallesi'nde bulunan ve belde iken mezbahane olarak kullanılan binayı restore ederek “İpek Böcekçiliği” ve “İpek Dokumacılığı” alanına dönüştürüyor.

Hatay Uzunbay Mahallesi'nin imar planı yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, 13 Mart Pazar günü Uzunbağ Mahallesi'ne giderek yöre sakinleriyle bir araya geldi.

Samandağ Belediye Meclisi'nin kasım ayı olağan toplantısı yapıldı!

Samandağ Belediye meclisi 2015 Kasım ayı olağan toplantısını 03.11.2015 Salı günü saat 10.00’da Cemal Gürsel Mahallesi, Kumsal Sokaktaki Yeni Çarşıda Samandağ Belediyesine ait toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Samandağ'da bazı mahallelerin imar planı yok!

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Tekebaşı Mahallesinde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Nehir: Tekebaşı, Meydan ve Çöğürlü mahallelerinde İmar Planı yok, haritayı yeniden çizdiriyoruz" dedi.

Kahramanmaraş Yusuflar Mahallesi yeniden dönüşecek!

Kahramanmaraş Yusuflar Mahallesi 'nde bulunan bazı alanlar yeniden dönüşecek...

Ankara Karakusunlar Mahallesi yeniden dönüşecek!

Ankara'nın Çankaya ilçesi sınırlarında yer alan Karakusunlar Mahallesi yeniden dönüşecek...

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi 7.etapta başvurular başladı!

Dairelerin 84,92 metrekare alana sahip olduğu TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi 7.etapta başvuru dönemi bugün başladı...

Aksaray Zafer Mahallesi TOKİ'de başvuru için son 6 gün!

Başvuru döneminin 24 Haziran'da başlayacağı TOKİ Aksaray Merkez Zafer Mahallesi 7. Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesinde fiyatlar 48 bin 866 TL'den başlıyor...

Samandağ tekebaşı mahallesi Haberi

Samandağ tekebaşı mahallesi

Samandağ Belediye Başkanı Mithat NEHİR Tekebaşı Mahallesine bir ziyarette bulundu. Başkan NEHİR’i Tekebaşı Mahalle Muhtarı ile kalabalık bir halk topluluğu tarafından karşıladı. Bir kıraathane de gerçekleşen toplantıda NEHİR; Mahallenin sorunlarını dinledi. Fikir alışverişinde bulunarak bugüne kadar yaptıkları ve bundan sonra yapacakları icraatları mahalle vatandaşlarıyla paylaştı.


Başkan NEHİR; mahalle toplantısında yaptığı konuşmada şöyle dedi; “Hatay genelinde 650 civarında mahalle var. Bu mahallelerin tamamında sizlerin sıkıntılarınız ile karşılaştırdığımız da hemen hemen aynı. Dolayısıyla sorunların çözümüne yönelik hedeflerimizi ve nasıl çözüme kavuşturacağımızı konuşacağız. Aynı zamanda her alanda yaşanan sıkıntılar ile sizlerin yaşadığı sıkıntıları karşılaştıracağız. ÖDP dönemindeki yönetim anlayışımız ne ise şimdi de aynı. Büyükşehir yasasından önce hedeflerimiz 9 mahalle iken bugün 42 mahalleye çıktı. Yeni dönemimizle birlikte tüm mahallelerimize aynı hedefleri koyduk. 10...