05 / 05 / 2024

Samandağda icradan akaryakıt istasyonu

Samandağda icradan akaryakıt istasyonu

Samandağ İcra Dairesi; Samandağ İlçesi, Sutaşı mahallesinde yer alan arsa ve akaryakıt istasyonunun borçlu hissesi kısmı satışa çıkıyor. İhalesi; 1 Aralık 2014 tarihinde 10:00- 10:10 arasında yapılacak.

Akaryakıt fiyatlarında 50 TL sinyali! Benzin ve motorine zam kapıda mı? SON DAKİKA!

Petrolün yanı sıra dolar kurundaki yüksek seyir de akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin ve motorine zam kapıda mı? İşte o açıklamalar...

Benzin, motorin ve LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Bugün akaryakıt fiyatları hangi ilde kaç TL?

Milyonlarca sürücü son dakika güncel akaryakıt fiyatlarını merakla her gün araştırıyor. Peki benzin, motorin ve LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? İşte 23 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika! Akaryakıt fiyatlarında yeni zam ya da indirim geldi mi? Hemen bakın!

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında son dakika... Akaryakıt fiyatlarında yeni zam ya da indirim geldi mi? Hemen bakın...

Asars Akaryakıt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Asars Akaryakıt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asars Akaryakıt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Smtt İnşaat Temizlik Emlak Gıda Akaryakıt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smtt İnşaat Temizlik Emlak Gıda Akaryakıt İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pednik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Öztürk tarafından kuruldu.

Akaryakıt sektöründe gergin bekleyiş! 4 Haziran’da dananın kuyruğu kopacak!

OPEC+ grubu, akaryakıt üretimine yönelik 4 Haziran'da bir toplantı yapacak. Piyasalar bu toplantıyı yakından takip edecek.

Benzin, motorin, LPG'de son dakika Nisan şoku! Akaryakıt fiyatları bugün kaç TL? Yeni zam ya da indirim var mı?

Akaryakıt fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri milyonlarca sürücü tarafından yakından takip ediliyor. Sürücüler il il benzin, motorin, LPG fiyatlarının kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki akaryakıt fiyatları bugün kaç TL? Yeni zam ya da indirim var mı?

Benzin, motorin, LPG'de indirim ya da zam var mı? Akaryakıt fiyatları kaç TL? BP, Total, PO 23 Mart 2023 fiyat listesi

Milyonlarca sürücü, son dakika güncel benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarını araştırıyor. Peki benzin, motorin, LPG'de indirim ya da zam var mı? Akaryakıt fiyatları kaç TL? 

Antalya'da 10 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa'da yer alan akaryakıt istasyonunu 10 yıllığına kiraya verecek.

Fransa'da akaryakıt krizinin etkileri bitmiyor!

Fransa'da akaryakıt krizi pazar pazar dolaşarak tezgah açan esnafın kazancını düşürdü.

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kekooğlu İnşaat Nakliye Gıda Hayvancılık Temizlik Akaryakıt Madencilik San.Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Almanya'da akaryakıt fiyatlarına zam! Motorin 2,30 avro oldu

Almanya'da akaryakıt fiyatlarında litre başına olarak 40 centin üzerinde artış meydana geldi. Almanya’da hükümetin akaryakıt için vermiş olduğu vergi indirimi desteğinin dün gece itibarı ile sona ermesi ile birlikte bu sabah motorin fiyatı 2, 30 avronun üzerine çıkmış oldu.

Konya'da satılık akaryakıt istasyonu! 8 taksit fırsatıyla!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan yer alan akaryakıt istasyonunu satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Samandağda icradan akaryakıt istasyonu Haberi

Samandağda icradan akaryakıt istasyonu

Samandağ İcra Dairesi; Samandağ İlçesi, Sutaşı mahallesinde yer alan arsa ve akaryakıt istasyonunun borçlu hissesi kısmı satışa çıkıyor. Toplam 5 milyon 534 bin 800 TL olan borçlunun hisse kısmı ise 2 milyon 434 bin 542,21 TL olarak belirlendi.


Arsa ve akaryakıt istasyonunun ihalesi, 1 Aralık 2014 tarihinde 10:00- 10:10 arasında Samandağ Belediye Başkanlığı Meclis Toplantı Salonu'nda yapılacak. 


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

SUTAŞI MAH. 2001 PARSEL İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2012/362


T.C. SAMANDAĞ İCRA DAİRESİ


2012/362 ESAS


I AŞINMAZIN AÇİK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NOTU TAŞINMAZIN


Tapu kaydı ve özellikleri : Hatay İli. Samandağ İlçesi. Sutaşı mahallesi. Nehir mevkii. 20 C ilt no. 2410 Sayla no. 2001 Parsel nolu. 2.267.40nv yüzölçümlü Arsa ve Akaryakıt istasyonu nitelikli ana taşınma/. İşleme konu...