29 / 04 / 2024

samanlı dağı tünelinin adı

samanlı dağı tünelinin adı

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılan ve Türkiye'nin 3 şeritli en uzun tüneli olma özelliğini taşıyan Samanlı Tüneli'ne, " Orhangazi " adı verildi.

Wuhan’da iki gölü birleştirecek otoyol tünelinin inşaatı başladı!

Wuhan’da iki gölü birbirine bağlayacak otoyol tünelinin inşaatı başladı. Tünel projesinin, oldukça karmaşık bir göl altı katmanını geçeceğinden, bir mühendislik zorluğu olması bekleniyor.  

Cankurtaran Tünelinin inşaat sorunu TBMM gündeminde!

Artvin Hopa Dağı (Cankurtaran) tünelinin taahhüt edilen süre zarfında tamamlanamaması ve inşaatta yaşanan aksaklıklar için Meclis Araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi..

Metal Gayrimenkul kar dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı açıklandı!

Metal Gayrimenkul A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Metal Gayrimenkul A.Ş. kar dağıtımına ilişkin yönetim kurulu kararı açıklandı.

Metal Gayrimenkul kar dağıtım politikasını açıkladı!

Metal Gayrimenkul A.Ş., 29 Nisan 2014 tarihinde alınan kararla şirketin kar payı dağıtım politikasını açıkladı. Kar payı dağıtım önerisinin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmasına karar verildi...

Nuh Çimento Kar Payı Dağıtım Tablosu'nu açıkladı!

Nuh Çimento Sanayi A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Kar Payı Dağıtım Tablosu'nu açıkladı. Nuh Çimento Kar Payı Dağıtım Tablosu haberimizin içinde yer alıyor.

Burçelik Bursa Çelik kar payı dağıtımı yönetim kurulu kararını açıkladı!

Burçelik Bursa Çelik Döküm sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik kar payı dağıtımı yönetim kurulu kararını açıkladı.

Türkmenistan'da Türklerin yaptığı projeler 50 milyar dolara yaklaştı!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül " Türkmenistan' da Türklerin yaptığı projeler, 50 milyar dolara yaklaşmıştır ve Türkiye' nin en çok iş aldığı ülke Türkmenistan olmuştur " dedi.

Reysaş GYO kar dağıtım teklifini sundu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., yönetim kurulunun 1 Nisan 2014 tarihinde almış olduğu kararda belirtilen kar dağıtım teklifine göre 2013 yılı dağıtılabilir net dönem karı 23 milyon 332 bin 651 TL olarak belirlendi...

Kiler GYO kar dağıtım politikasını yayınladı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bilgilendirme Politikası ve Kar Dağıtım Politikasını yayınladı.

Elazığ PTT Kargo İşleme ve Dağıtım Merkezi eylül ayında hizmete başlayacak!

Elazığ PTT Başmüdürü Bedri Evran eski dağıtım merkezinin fiziki koşullarının iyi olmadığı gerekçesiyle yeni bir yere ihtiyaç duyulduğunu ve bu sebeple Kargo Dağıtım Merkezi’nin yapılmasının kararlaştırıldığını söyledi...

Özak GYO kar dağıtım önerilerini yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı SPK'ya bildirdiği kar dağıtım önerilerini yayınladı ve genel kurula sundu.

Yeşil Yapı kar dağıtımı yapamayacak!

Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş., 2013 yılı faaliyetleri sonucu oluşan zarar sebebiyle kar dağıtımı yapılamayacağına, mali zararının geçmiş yıl zararları hesabında bırakılmasına karar verildiğini ve genel kurula iletileceğini bildirdi...

Reysaş Gayrimenkul yönetim kurulu kar dağıtım teklifini yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu kar dağıtım teklifi ni yayınladı.

samanlı dağı tünelinin adı Haberi

samanlı dağı tünelinin adı

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi kapsamında yapılan ve Türkiye'nin 3 şeritli en uzun tüneli olma özelliğini taşıyan Samanlı Tüneli'ne, "Orhangazi" adı verildi.


Yalova ile Orhangazi arasında, Samanlı Dağı'nın altına inşa edilen, biri 3 bin 591, diğeri 3 bin 586 metre uzunluğundaki çift tüplü tünelin girişlerindeki "Samanlı Tüneli" tabelaları, üzerinde "Orhangazi Tüneli" yazan tabelalarla değiştirildi.


Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin en uzun 3 şeritli tüneline "Orhangazi Tüneli" adı verilmesinden son derece mutlu olduklarını söyledi.


Çağlayan, bu yöndeki çalışmaların yaklaşık 4 ay önce başlatıldığını hatırlatarak, şunları kaydetti:


"Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarından birisi olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyol Projesi'nin en önemli noktalarından ve Türkiye'nin en uzun otoyol tüneline Osmanlı İmparatorluğu'nun ikinci padişahı olan, ilçemize de adı verilen Orhan Gazi'nin adının verilmesi bizleri çok mutlu...