03 / 05 / 2024

samatıp yeni fabrika

samatıp yeni fabrika

AKFA Holding şirketlerinden biri olan SAMATIP, İstanbul İkitelli'de 5 bin metrekare alan üzerinde yeni fabrikasını hizmete açtı...

Otomobil devi Tesla'dan 5 milyar dolarlık yeni fabrika! 645 dönümlük arazide yükselecek!

Otomobil devi Tesla, Meksika fabrikası için Meksika'nın federal çevre bakanlığından gerekli arazi kullanım izinlerini aldı. Söz konusu fabrika 645 dönümlük arazide yükselecek.

Dikkat! Eğer yeni aldığınız telefonda en ufak bir kusur gördüyseniz bu haberi hemen okuyun!

Eğer bugünlerde bütçenizden çok önemli kesintiler yapıp ya da önemli miktarda borçlanıp yeni bir cep telefonu aldıysanız ve bir kusur gördüyseniz çözümü basit. Çünkü içinize sinmeyen bu ürünü hemen değiştirebileceksiniz.

Dev şirketten yeni fabrika! İstihdam alanı açılacak

Kablo rakorları ve medikal sektöründe faaliyet gösteren Bimed, 300 milyon TL yatırımla İstanbul Hadımköy’de yeni yatırıma imza atacak. İşte tüm detaylar...

Çiftçilere yeni yıl öncesi bomba haber! Ziraat Bankası şimdi açıkladı! Süre 1 yıldan 4 yıla çıktı!

Ziraat Bakası Sübvansiyonlu traktör kredilerinde değişikliğe gitti. Çiftçi 1 yıl içinde borcunu kapatıp yeni bir traktör kredisi alamayacak. İşte detaylar... 

Ünlü ekonomi profesörü Volkan Öngel gram altın için yeni rekoru açıkladı! Gram altın için bu tarihe dikkat

Makro Ekonomi Uzmanı Prof. Dr. Volkan Öngel, gram altın fiyatıyla ilgili psikolojik sınırı açıklayıp, yeni rekorlar gelebilir dedi.

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Kültürpark'ta yeni binalar yapılacak mı?

Mimarlar Odası Kültürpark'ta yer alan Ahmet Piriştina zamanında yapılan iki hangarın yıkılmasını ve yerine yeni yapılar yapılmamasını talep ediyor. Belediye ise hangarları yıkıp yeni binalar inşa etme taraftarı. Peki ne olacak?

Opel, Almanya'da fabrika kuracak!

Opel CEO'su Michael Lohscheller, Almanya'nın Kaiserslautern şehrinde yeni fabrika kuracaklarını açıkladı.

Legrand Türkiye'den 5.5 milyon Euro’luk yeni fabrika!

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için ürün ve sistemler üreten Fransız devi Legrand Grup, Türkiye’de bulunan yatırımlarına devam ediyor. dönemdeki ekonomik dalgalanmalara rağmen yeni İnform fabrikasını 5.5 milyon Euro’luk bir bütçeyle hayata geçiren Legrand, Türkiye’deki yatırımını artırma hedef

Burdur’a yeni fabrika müjdesi!

Gürallar A.Ş Burdur'a yeni bir fabrika kurmayı planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ve beraberindeki heyet, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'i ziyaret etti.

VW'den Türkiye'ye dev fabrika yatırımı!

Geçtiğimiz hafta Türkiye’ye gelip Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmelerde bulunan VW CEO’su Herbert Diess yeni fabrika için kararını verdi. 2 milyar euro yatırımla kurulacak fabrika üretime 2022’de başlayacak.

Van'da 50 yeni fabrika kurulacak!

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında Van'da 50 yeni fabrika kurulacak. 

Konya OSB'de 5 yılda 109 fabrika açıldı!

Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, "Tahsise açtığımız organize sanayi bölgesindeki 4'üncü ve 5'inci kısım genişleme alanında, son 5 yılda 109 yeni fabrika üretime geçti'' diye konuştu.

samatıp yeni fabrika Haberi

samatıp yeni fabrika
Hasta karyolası, doğum yatağı, sedye gibi tıbbi ürünlerin üretimi yapan SAMATIP, yeni bir yatırım yaptı. AKFA Holding şirketlerinden olan SAMATIP, İstanbul İkitelli'de 5 bin metrekare alan üzerinde yeni fabrikasını...