18 / 05 / 2024

Samet Ambalaj Metal Plastik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Samet Ambalaj Metal Plastik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Samet Ambalaj Metal Plastik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Kılıçtaş tarafından 40 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Bağcılar, Kirazlı Mahallesi, Gür Sokak'ta kuruldu.

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Yetişen, Doğan Yetişen, İbrahim Yetişen ve Yusuf Yetişen ortaklığında kuruldu.

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akkayalar Yapı Metal Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dönüşüm Reklam San.Ve Tic.Ltd.Şti. Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna 34 Yapı Metal Elektrik Plastik Ambalaj Lojistik Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Yeşilbağ tarafından kuruldu.

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirbağ Geri Dönüşüm Metal Ambalaj Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirbağ tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Long Brıdge İnşaat Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Geri Dön. Oto.Nak.Plas.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Aydoğan tarafından kuruldu.

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liton Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri Metal Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Akkor İnşaat Metal Reklam Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akkor İnşaat Metal Reklam Elektrik Temizlik Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Kartalpınar Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartalpınar Yapı Metal Elektrik Orman Ürünleri Ambalaj Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

Mors Group İnşaat Metal Ambalaj Plastik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mors Group İnşaat Metal Ambalaj Plastik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Şafak tarafından kuruldu.

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bon Heur İnşaat Metal Ambalaj Orman Ürünleri Geri Dönüşüm Hırdavat Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Lütfi Batkitar tarafından kuruldu.

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ayvaz Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Samet Ambalaj Metal Plastik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Samet Ambalaj Metal Plastik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Samet Ambalaj Metal Plastik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Kılıçtaş tarafından 40 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Bağcılar, Kirazlı Mahallesi, Gür Sokak'ta kuruldu. 


Samet Ambalaj Metal Plastik Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 a.Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. b.İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş, ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c.Her türlü bebek mamalarının üretimi, toptan ve perakende alım satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. d.Her türlü dana, sığır, koyun, kuzu, keçi eti toptan ve...