29 / 04 / 2024

Samet mobilya aksesuarları

Samet mobilya aksesuarları

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, dünyanın en büyük mobilya aksesuar fuarı olan Almanya Interzum Fuarı’nda, inovatif yaklaşımı ve yeni ürünleri ile bir ilke imza attı.

Samet mobilya aksesuarları Woodworking Fair’de ürünlerini sergiledi!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, iki yılda bir gerçekleştirilen IWF-International Woodworking Fair’de gövde gösterisi yaptı. Firma ürünlerini Woodworking Fair 2014’teki gövde gösterisiyle gözler önüne sermiş oldu.

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

Samet Kapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Samet Kapı Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktape’de Nihat Duyar tarafından kuruldu.

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgün Proje Yapı İnşaat Otomotiv Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdul Samet Akgün tarafından kuruldu.

Furat Mobilya Aksesuarları Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furat Mobilya Aksesuarları Gıda İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Murat Furat tarafından kuruldu.

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Samet 2 Teknik Hırdavat Yapı Malzemeleri Elektrik ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ergen tarafından kuruldu...

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Oasis Geri Dönüşüm Tekstil Hırdavat Mobilya Otomotiv Yedek Parça Ve Aksesuarları San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Uğurluay tarafından kuruldu. 

SAMET 41. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası olan SAMET, 41. Yapı Fuarı'nda yerini alacak. SAMET, tasarımı hareketle birleştiren yepyeni bir deneyimi Yapı Fuarı’nda sergileyecek.

End İnşaat Demir Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Mobilya Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

End İnşaat Demir Yapı Malzemeleri Taahhüt Ve Mobilya Aksesuarları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Seyhun Uğur tarafından kuruldu.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Ankaralı mobilyacılar, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı'nı ziyaret etti!

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Döşemelik Kumaşlar, Kapı, Pencere ve Ahşap Teknolojisi ve Orman Ürünleri Fuarı'nı ziyaret etti.

Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

“Samsun Mobilya ve Dekorasyon 2016 Mobilya, İç Mimari, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı” düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Fuara birçok isim katıldı.

İnşaatçıların barter ödemeleri sanayicileri zora soktu!

İSTANBUL Geçtiğimiz hafta 18'incisi düzenlenen uluslararası İNTERMOB Fuarı, mobilya aksesuarları, ağaç ve makine sektöründen katılımcıları bir araya getirdi.

Samet Mobilya'nın Your Inside tasarım yarışması sonuçlandı!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET’in, tasarım dünyasına yön veren İtalya’da Brera Güzel Sanatlar Akademisi işbirliği ile gerçekleştirdiği “kişiye özel çekmece” temalı “You(r) Inside” yarışması sonuçlandı.

Samet mobilya aksesuarları Haberi

Samet mobilya aksesuarları

Interzum 2015 kapsamında, Çekmece Sistemleri kategorisine yepyeni bir soluk getiren” SMART FLOW” ’un yanı sıra   “ALPHA BOX ” ve Kalkar Kapak Sistemleri kategorisinde “ D-LITE LIFT “ ürünleri ile ‘İnovasyon Dünyası’nı mobilya sektörünün uluslararası temsilcilerine tanıtan SAMET, tüm ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü.


SAMET, dünyanın en büyük uluslararası mobilya ve dekorasyon yan sanayi fuarı olarak 2 yılda bir Köln‘de düzenlenen ve uluslararası firmaların yeniliklerini tüm dünyaya duyurduğu Interzum’da SMART FLOW’un da aralarında bulunduğu 3 özel ürün lansmanı ile ‘İnovasyon Dünyası’nı tanıttı. 


SAMET, Interzum Fuarı’nda, çekmece sistemleri kategorisinde “SMART FLOW” ve “ALPHA BOX”; kalkar kapak kategorisinde ise “D-LITE LIFT” ürünlerini dünya mobilya aksesuar sektörü ile buluşturdu.


Lansmanın başrolü, üstün teknolojiyi mükemmel tasarım ve inovasyonla buluşturan, ince ve elegan yanak tasarımı ile eşsiz...